Mik a szépség hibáim? (képpel)
Figyelt kérdés
tegnap felraktam egy kérdést arról, hogy szép vagyok-e de arra nem nagyon kaptam választ, hogy mik a hibáim írjátok le! kép:
2011. jún. 21. 10:30
61/67 anonim válasza:
Nem veszitek észre, hogy ez kamu kérdés???
Szerencsétlen lányt valaki lejáratja és ti meg agyba-főbe bántjátok...
27/N
62/67 anonim válasza:
Hahaha -.-" szánalmas, hogy egyesek ezzel töltik az idejüket. Örülj neki hogy valaki a szépet látja meg benned. Mi értlme van ide kérdést feltenni? Még ha valaki szépnek is gondol, és nem talál benned hibát, akkor is EZEK CSAK KÉPEK -.- nem jelent semmit. amúgy, szerintem röhejesek ezek a képek. :D ennyi, itt a véleményem, nekem nem tetszel. na most örülhetsz -.^
63/67 anonim válasza:
Engem leginkább ez a "szivecsketartós" "sínenpózolós" stílus taszít. Én a helyedben a szemöldöködet kicsit sötétebbre festetném, de ezt leszámítva aranyos arcod van. Pár év múlva meg használhatsz valami előnyös sminket. Én ennél többet nem igazán tudok mondani, mivel még nagyon kislány vagy és a képek is rettenetes minőségűek.
64/67 anonim válasza:
Igaza van: a kérdés kamu, kérdező légy oly szíves, és ne tegyél fel ide képet másokról...
65/67 anonim válasza:
nm kamu a kérdés, tényleg kíváncsi vagyok, hogy hogy nézek ki mert nem tudom kinek higgyek :S de már itt sem...
67/67 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!