Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mik a szépség hibáim? (képpel)

Mik a szépség hibáim? (képpel)

Figyelt kérdés

tegnap felraktam egy kérdést arról, hogy szép vagyok-e de arra nem nagyon kaptam választ, hogy mik a hibáim írjátok le! kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 21. 10:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
100%

csúnya a fogad, sínen állás a menő?? -.-", nagyképű vagy, amúgy ha a nagyképűség nem lenne, kívülről még elfogadhatobb lenne, de a képekről is lesüt, hogy a többi embert hogyan lenézed!! Agyatlan.

13L

2011. jún. 21. 14:37
 32/67 anonim ***** válasza:
100%

látom önbizalmad az van... akkor nem tökmind1?

am az az anyajegy elég ronda , a hajad egérszinű , látszik az arcodon eléggé, hogy beképzelt vagy , gondolom tudod, hogy ez a szemüveg nem túl előnyös, ez a mellény elég béna meg a pózolásod is..

13/L

2011. jún. 21. 15:02
 33/67 anonim ***** válasza:
97%
Bunkó vagy és bunkónak is nézel ki.A hibád, hogy ide rakosgatod fel a ronda fejedet, pózolsz, és beképzelt vagy a nagy semmire...
2011. jún. 21. 18:07
 34/67 anonim ***** válasza:
99%

1. hiba: nem vagy képes feltenni egy normális minőségű képet. Na nem baj, a lényeg végül is látszik.

2. hiba: a fejed úgy ahogy van gáz. Szar a hajad, nem szép az arcod, csúnyák a fogaid, béna a szemüveged és az anyajegy sem túl bizalomgerjesztő.

3. hiba: borzalmas a stílusod, egyáltalán nem vagy nőies, ezekkel a kapucnis fejekkel olyan vagy, mint egy tahó kölyök.

4. hiba: hogy mindezek ellenére szépnek hiszed magad, és még gyökér is vagy. :)

2011. jún. 21. 18:32
 35/67 anonim ***** válasza:
100%
A hajad zsíros a színe meg olyan semmit jelentő. Az arcod formája szörnyű, mint egy körte. A bőröd sápadt, az anyajegyed nekem mondjuk kivételesen nem zavaró, de a szád túl nagy, az orrod kampós, a szemeid sunyik és nem illenek az arcodra, a stylusod említésre sem méltó, a kisugárzásod meg egyenlő a nullával. És látom még bunkó is vagy. Biztos egy nagy divatb*zi vagy, egoista és meg kell mondjam hogy a tested is olyan semmilyen alakú, ebből következtetem hogy lusta vagy, de ez valahogy a fejedről sugárzik ki :S nem bántásképp mondtam ezeket de te kérdezted!
2011. jún. 21. 18:47
 36/67 anonim ***** válasza:
97%

2. válaszoló vagyok.

Egy rohadt kis csitri vagy, b*zdmeg... Itt pattogsz, hogy nem is a kérdésre válaszolunk.. Hány éves vagy? 12? Nyelvtan megyeget? Mert jó lenne ha megtanulnád értelmezni a szavakat, meg a mondatokat..

Ha a belsőd rendben lenne /kedves lennél, szerény, önzetlen/, akkor lehetnél csak szép. De így.. katasztrófa. Undorító vagy, kívül és belül is!

(Remélem itt a vége felé már kielégítő válaszokat adtak a többiek, és nem fogsz most már pattogni..)

2011. jún. 21. 19:37
 37/67 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg ott adtam a tippet, hogy változtass a hajadon és kb. le se sz*rtad, csak nyafogtál hogy "A kérdésre válaszoljatok már!"... Komolyan mondom hányok az ilyen embrektől..

Előző voltam.

2011. jún. 21. 19:39
 38/67 anonim ***** válasza:
100%
na, fogadjunk, kussba marad.
2011. jún. 21. 19:59
 39/67 anonim ***** válasza:
100%
de azért ezen ne legyünk ennyire meglepődve. facebook-on pl a csapból is az ilyen öntelt csajok folynak. emiatt fogom törölni miatt, mert minden televan az idegesítő szövegeikkel.
2011. jún. 21. 20:02
 40/67 anonim ***** válasza:
100%
hmm végre kiábrándultál abból hogy nem úgy kell kérdezni hogy "szép vagyok?" én vagyok az, aki az előző kérdésednél az első hosszú választ írtam... és még mindig az a véleményem rólad, mint azelőtt....
2011. jún. 21. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!