Mik a szépség hibáim? (képpel)
tegnap felraktam egy kérdést arról, hogy szép vagyok-e de arra nem nagyon kaptam választ, hogy mik a hibáim írjátok le! kép:
csúnya a fogad, sínen állás a menő?? -.-", nagyképű vagy, amúgy ha a nagyképűség nem lenne, kívülről még elfogadhatobb lenne, de a képekről is lesüt, hogy a többi embert hogyan lenézed!! Agyatlan.
13L
látom önbizalmad az van... akkor nem tökmind1?
am az az anyajegy elég ronda , a hajad egérszinű , látszik az arcodon eléggé, hogy beképzelt vagy , gondolom tudod, hogy ez a szemüveg nem túl előnyös, ez a mellény elég béna meg a pózolásod is..
13/L
1. hiba: nem vagy képes feltenni egy normális minőségű képet. Na nem baj, a lényeg végül is látszik.
2. hiba: a fejed úgy ahogy van gáz. Szar a hajad, nem szép az arcod, csúnyák a fogaid, béna a szemüveged és az anyajegy sem túl bizalomgerjesztő.
3. hiba: borzalmas a stílusod, egyáltalán nem vagy nőies, ezekkel a kapucnis fejekkel olyan vagy, mint egy tahó kölyök.
4. hiba: hogy mindezek ellenére szépnek hiszed magad, és még gyökér is vagy. :)
2. válaszoló vagyok.
Egy rohadt kis csitri vagy, b*zdmeg... Itt pattogsz, hogy nem is a kérdésre válaszolunk.. Hány éves vagy? 12? Nyelvtan megyeget? Mert jó lenne ha megtanulnád értelmezni a szavakat, meg a mondatokat..
Ha a belsőd rendben lenne /kedves lennél, szerény, önzetlen/, akkor lehetnél csak szép. De így.. katasztrófa. Undorító vagy, kívül és belül is!
(Remélem itt a vége felé már kielégítő válaszokat adtak a többiek, és nem fogsz most már pattogni..)
Amúgy meg ott adtam a tippet, hogy változtass a hajadon és kb. le se sz*rtad, csak nyafogtál hogy "A kérdésre válaszoljatok már!"... Komolyan mondom hányok az ilyen embrektől..
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!