Mik a szépség hibáim? (képpel)
tegnap felraktam egy kérdést arról, hogy szép vagyok-e de arra nem nagyon kaptam választ, hogy mik a hibáim írjátok le! kép:
Az alakod tökéletes! Hű de irigy vagyok. :D
Én a helyedben amúgy kipróbálnék valami más frizurát. A telifrufru szerintem jól állna. Amúgy semmi baj nincs veled, én tényleg csak a hajadon változtatnék. :)
Tök jó,hogy a hibáid keresed.
Szerintem alapjáraton nincs veled baj,aranyos arcod van,picit még gyerekes,de ez természetes,hisz fiatal lehetsz.
A ruházatod nem nagyon jön be,de fő,hogy Te jól érezd magad benne.
A szemöldököd kicsit formálhatná a kozmetikus,úgy mégjobb lenne.De ezzel még ráérsz,ha nagyobb leszel:)
A frufru tényleg jó ötlet lenne szerintem :)
Az anyajegyeid viszont nem nagyon tetszenek, bár ezen nem tudsz változtatni.
Mindent számításba véve, szerintem, amolyan átlagosan szép vagy.
Na ne szállj el magadtól.Szépnek nem mondanálak,átlagon aluli vagy,elmennék melletted az utcán.Magas a homlokod és ápolatlannak tünik a hajad.Szarul áll ez a szemüveg.
Öntelt vagy ,egoista és nem tisztelsz más embereket,örülj,hogy válaszoltunk egyálltalán a kérdéseidre.
Nyugodj meg,ha modell alkatod lenne és imádnivaló pofid,a stílusod miatt ugyis hamar dobna mindenki.Legelősször ezen változtass.
Bunkó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!