Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mik a szépség hibáim? (képpel)

Mik a szépség hibáim? (képpel)

Figyelt kérdés

tegnap felraktam egy kérdést arról, hogy szép vagyok-e de arra nem nagyon kaptam választ, hogy mik a hibáim írjátok le! kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 21. 10:30
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
38%
Semmi, tök aranyos arcod van! :)
2011. jún. 21. 10:33
 2/67 anonim ***** válasza:
51%

Az alakod tökéletes! Hű de irigy vagyok. :D

Én a helyedben amúgy kipróbálnék valami más frizurát. A telifrufru szerintem jól állna. Amúgy semmi baj nincs veled, én tényleg csak a hajadon változtatnék. :)

2011. jún. 21. 10:39
 3/67 anonim ***** válasza:
54%

Tök jó,hogy a hibáid keresed.

Szerintem alapjáraton nincs veled baj,aranyos arcod van,picit még gyerekes,de ez természetes,hisz fiatal lehetsz.

A ruházatod nem nagyon jön be,de fő,hogy Te jól érezd magad benne.

A szemöldököd kicsit formálhatná a kozmetikus,úgy mégjobb lenne.De ezzel még ráérsz,ha nagyobb leszel:)

2011. jún. 21. 10:41
 4/67 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat basszus nem is a kérdésemre válaszoltok h mi a hibám. nem azt kérdeztem h mi jó bennem.... -.-' hanem h mi a rossz
2011. jún. 21. 10:44
 5/67 anonim ***** válasza:
51%

A frufru tényleg jó ötlet lenne szerintem :)

Az anyajegyeid viszont nem nagyon tetszenek, bár ezen nem tudsz változtatni.

Mindent számításba véve, szerintem, amolyan átlagosan szép vagy.

2011. jún. 21. 10:46
 6/67 anonim ***** válasza:
82%
Rossz: szemöldököd, szemüveged, hajad színe (olyan semmilyen, de még fiatal vagy), öltözködésed (az a rózsaszín cipő pl.).
2011. jún. 21. 10:48
 7/67 A kérdező kommentje:
nem kedvességből írtam ki hogy mik a hibáim hanem téll kíváncsi vagyok de ti ebbe sz@rtok bele:( és az előző kérdésemben is írtak jót is rosszat is de aki kritizálta az leírhatta volna h mi a hibám... szerintem szép vagyok, csak kíváncsi voltam h van-e hibám. és lécci vegyétek észre h mi a kérdés!
2011. jún. 21. 10:50
 8/67 A kérdező kommentje:
utolsó válaszadó: KÖSZI VÉGRE VALAKI MEGÉRTI a KÉRDÉST
2011. jún. 21. 10:51
 9/67 anonim ***** válasza:
94%

Na ne szállj el magadtól.Szépnek nem mondanálak,átlagon aluli vagy,elmennék melletted az utcán.Magas a homlokod és ápolatlannak tünik a hajad.Szarul áll ez a szemüveg.

Öntelt vagy ,egoista és nem tisztelsz más embereket,örülj,hogy válaszoltunk egyálltalán a kérdéseidre.

Nyugodj meg,ha modell alkatod lenne és imádnivaló pofid,a stílusod miatt ugyis hamar dobna mindenki.Legelősször ezen változtass.

Bunkó!

2011. jún. 21. 10:58
 10/67 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem az a hibád, hogy ide pakolgatod fel naponta a képeidet. És igen, ez is válasz a kérdésedre mielőtt belekötnél.
2011. jún. 21. 10:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!