Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mik a szépség hibáim? (képpel)

Mik a szépség hibáim? (képpel)

Figyelt kérdés

tegnap felraktam egy kérdést arról, hogy szép vagyok-e de arra nem nagyon kaptam választ, hogy mik a hibáim írjátok le! kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 21. 10:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
100%
Hajad nem tetszik, illetve vicsorogsz nagyon.ja, és siralmaasan tucat vagy. ennyi.
2011. jún. 21. 12:10
 22/67 anonim ***** válasza:
81%
Vékony a lábad, semmi melled sincs és valószínűleg sz..ni sem tudsz túl jól. Főzni nem hiszem, hogy tudsz, pedig az is fontos. Valószínűleg a látásod sem az igazi, a képek minőségéből, amiket feltettél. A szemüveg is erre utal. Nincs normális hobbid, ráérsz fényképezkedni és vasúti átjáróban pózolni, majd mindezeket megosztani vadidegen emberekkel. Ez később visszaüthet, shoppingolásra bszod majd el a férjed pénzét. Kicsit nagyképű is vagy, hiszen mindig kiemeled, hogy ne csak a jót írjuk rólad. Korántsem biztos, hogy van benned bármi szép is. Majd még jelentkezem.
2011. jún. 21. 12:11
 23/67 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem nincs benned olyan hiba, amin változtatni lehetne vagy kellene. Én is elégedetlen vagyok ezzel-azzal, míg másnak pont az tetszik!

Ha te szépnek tartod magadat, akkor az jó, legalább nem lesz emiatt önértékelési zavarod.

Jó a hajad is, természetes színű, ha nagyobb leszel festethetsz bele szőke apró melirt vagy szőke árnyalatra.

Esetleg egy frizurát.

Az öltözködési stílusod nem jön be, nekem nagyon tinis, hát persze tini vagy még kicsit lehetsz nőiesebb is.

A bibírcsók nekem sem tetszik, de mivel Cyndy Crawfordnak is van, egye kutya...

6-7/10 vagy a skálámon.

27N

2011. jún. 21. 12:32
 24/67 anonim ***** válasza:
100%
az a hibád, hogy nem vagy szép. rossz a frizurád,a szemöldököd, a szemüveged, az anyajegyeid borzalmasak, az öltözéked szintén. ezeken tudsz változtatni, jobban fogsz kinézni, de akkor sem leszel szép. alapból nem jók az adottságaid, csúnya a szád, a fogaid, a fejformád és nekem az orrod sem tetszik.
2011. jún. 21. 12:33
 25/67 anonim ***** válasza:
96%

Inkább a bensőddel foglalkozz... ott több javítanivaló akad.

18/L

2011. jún. 21. 12:44
 26/67 anonim ***** válasza:
98%
nah elolvastam a kommentjeidet és leírom mi a hibád: gyökér vagy
2011. jún. 21. 13:07
 27/67 anonim ***** válasza:
98%
Egy csúnyácska csitri vagy, aki ráadásul sötét mint az éjszaka. :)
2011. jún. 21. 13:22
 28/67 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem szép vagyok"

Az a gáz, hogy csak szerinted. :P

2011. jún. 21. 13:28
 29/67 anonim ***** válasza:
100%
Tapló vagy, és ehhez az arcberendezésed is passzol.
2011. jún. 21. 13:57
 30/67 anonim ***** válasza:
100%
mondjak véleményt? hát jó.. te kérted, de nem leszek kedves :) egy kis nyomi agyatlan sötét nagyképű segg vagy aki a síneken pózol szakadó esőben egy kindertojás ajándékkal :) úgy nevetsz mint egy vicsorító majom, van egy kinövés az orrod alatt, a hajad olyan mint akivel elbánt a 220,nem vagy több 13 nál.akaratos vagy, öntelt és buta :) te kérted annyira a hibáidat hát tessék én most felsoroltam ;)
2011. jún. 21. 14:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!