szerintem meg igenis szép vagyok ti meg nagyon irigyek ezek szerint. Szerintem a hajam is tök szép, a színe is, az anyajegyeim szexiek, az arcom színe nem sápadt, és a szám nem nagy, a fogaim meg szépek!! az öltözködésemről csak annnyit hogy sokan megirigyelhetnék, mert sok-sok ruhám van amiből válogathatok
2011. jún. 22. 08:54
43/67 anonim válasza:
Csak hogy tisztázzuk: most azért tetted fel a kérdést hogy minden egyes hibádat megcáfold hogy igenis szép? Ha kötekedni akarsz menj a kocsmába.
2011. jún. 22. 09:38
44/67 anonim válasza:
Irigyek? Anyám, te aztán nagyképű vagy, de hogy mire fel..
Amúgy nem az volt a kérdés, hogy "MIK A SZÉPSÉG HIBÁID?", csak mert mi válaszoltunk. És az elején még ott többen is kedvesen próbáltak válaszolni (köztük én is), gondolom azt hittük, hogy legalább a belsőd rendben van.. De így nagyon nem vagy oké, kislány.
2011. jún. 22. 10:11
45/67 anonim válasza:
Hát bizony nincs. HA hibát írunk az a baj, ha nincs hiba az a baj...
2011. jún. 22. 10:14
46/67 anonim válasza:
isteneeem, de szánalmas! helyedben élve temetném el magam, hogy ne kelljen látnom a sok rajtam röhögő embert :D
és én sokkal jobban nézek ki nálad, pedig nem vagyok egy szexbomba ;)
2011. jún. 22. 11:46
47/67 anonim válasza:
szerintem ez kamu kérdés :D
2011. jún. 22. 12:25
48/67 anonim válasza:
szerintem is kamu..ilyen beteg ember nincs:D
2011. jún. 22. 12:31
49/67 anonim válasza:
Mire? Egy kisiskolás lópofájú kölyökre? Ne legyél ennyire naív... Kifejezetten csúnyának talállak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!