Ez lenne a szépség (egyik) titka (lent)?
Tehát ezek a nők mind sikeresek és megőrülnek értük a férfiak.
A természetes(esetleg vastag is)szemöldök,telt ajkak,cicaszemek,sötét haj kombináció jön be ennyire a férfiaknak?
Ilyen pl:
Angelina Jolie: [link]
Megan Fox: [link]
Kim Kardashian: [link]
Esetleg még ide sorolná Selena Gomezt is(csak Ő még fiatalka nagyon)de szerintem helyes arca van.
Ne értsétek félre,nem azt akarom ezzel mondani,hogy csak a sötét hajú nők szépek,mert ez így hülyeség lenne.
De úgy látom ez így jó párosítás.
Úramatyám még jó,hogy kihangsúlyoztam,hogy sok szép szőke(és más hajszinű)nő van,tehát általánosítani hülyeség lenne.
Te is szőke vagy?:D
Hát második ez is igaz,de ezt csak egy csoportként említem ami sikeres.
Lehetne ilyen csoportot szőkéből,ducibbakból stb.
De ez szúrt szemet egyedül:)
A második válaszoló ízlése jobban bejön.:D Csak én még Amy Lee-t is belevenném.
A kérdezőnek meg igaza van abban, hogy a közvélemény őket tartja a legszebb nőknek, bár kihagyta Jessica Albát és Eva Longoriát (akikben még annyit se látok, mint az első négy hölgyeményben). Jó meglátás ez a kombó, valóban ezeket a jegyeket preferálja a férfitársadalom nagy része, sőt még a nőié is. Ennek a miértje örök rejtély marad számomra.
Nekem Megan Fox tetszik,a többiek kevésbé.
Keira Knightley pl. szerintem is sokkal szebb náluk.:)
Én Megantól nem vagyok elájulva, de Kim annyira dögös, érte nagyon odavagyok, egy mini-bombázó:) Angelina meg inkább érdekes, mint szép, de van valami buja a pillantásában.
Nekem meg pont Keira nem jön be, totál olyan, mint egy éhező zombi.
mindenkinek más tetszik, kinek ez kinek az. nem mondom, hogy nem szépek a linkelt nők, de nekem nem a zsánerem egyik sem.
a felsorolt paraméterek például engem nem vonzanak. sokkal inkább az olyan nők akiknek pozitív kisugárzásuk van, persze csepp vagyok a tengerben.
itt van pár link, hogy mégis mire gondolok, direkt vannak smink nélküli vagy kevés sminkes képek is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!