Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mik a szépség hibáim? (képpel)

Mik a szépség hibáim? (képpel)

Figyelt kérdés

tegnap felraktam egy kérdést arról, hogy szép vagyok-e de arra nem nagyon kaptam választ, hogy mik a hibáim írjátok le! kép:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 21. 10:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak mindenki olyan hülye válaszokat írt, először nem a kérdésemre, aztán mikor erre megjegyzést tettem még én voltam a hibás és kicsit felháborodtam. Továbbra is kíváncsi vagyok a véleményetekre
2011. jún. 22. 16:30
 52/67 anonim ***** válasza:
100%
azt kérdezed hogy mik a hibáid, felteszel magadról pár kérdést aztán meg dícséred magad hogy szép a szád meg a fogaid meg a ruháid meg stb? ez annyira szánalmas.... hagyd abba! Ha szerinted szép vagy és mi megtaláljuk neked a "hibáidat" akkor meg minek háborodsz föl? ez volt a kérdésed nem? Most meg az a bajod hogy arra válaszoltunk, azelőtt meg az volt, hogy nem arra válaszolunk... szerintem egy ronda lány vagy, aki nem bír magával mit kezdeni. és méghozzá a "legszebb" női tulajdonságokkal van megáldva!
2011. jún. 22. 20:07
 53/67 anonim ***** válasza:
100%
Hatoldalnyi olvasnivalót kaptál a témában, sok kiváló emberről egész életében nem írnak össze ennyit, szóval asszem kiveséztünk már eléggé.
2011. jún. 23. 10:39
 54/67 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy szép és kész a kommentjeid pedig arra engednek következtetni, hogy egy 13 éves buta, beképzelt kislány vagy
2011. jún. 27. 10:56
 55/67 anonim ***** válasza:
100%

Nagy orr, nagy száj, bibircsók vagy mi.

Tucatöltözet, semmi egyedi stílus.

Ez kívülről.

Belülről pedig egy sznob, elkényeztetett kis liba vagy, már bocsi. De talán csak a korod okán, ha szerencséd van kinövöd. Ha nem, azt is lesz*rom.

2011. jún. 27. 11:39
 56/67 anonim ***** válasza:
100%

Az anyajegyed egyáltalán nem szexi,inkább gusztustalan.A hajad ápolatlan hatást kelt,semmi formája és a szine is csúnya.A szemüveg nem illik,jobb lenne kontaktlencse,vagy másik szemüveg.Az alakod szerintem jó,az arcod is szép,de ettől még ne légy elszállva magadtól,mert nem vagy egy szépségkirálynő. :)

Remélem elégedett vagy a válaszommal.

15/L

2011. jún. 27. 12:37
 57/67 anonim ***** válasza:
Semmi... még komolytalan kislány vagy, a képeid alapján, és a mosolyod az utolsó előtti képen katasztrófa... de idővel majd kikupálódsz..
2011. jún. 27. 13:26
 58/67 anonim ***** válasza:
100%
Hibaid: neha meg kene mosnod a hajad.Mivel te ezt nem teszed ezert lusta vagy. Az oltozkodesed parasztos,es olyanok a fogaid mint egy lonak.Mar ne is haragudj,de szerintem nagyon undorito vagy.
2011. jún. 27. 13:34
 59/67 anonim ***** válasza:
Szerintem idetlen fejeket vagsz. Melyik kisegito sulibol szalajtottak?
2011. jún. 27. 13:50
 60/67 anonim ***** válasza:
90%

nah szóval először is hány éves vagy??mostmár kíváncsi vagyok:D

Átlagon aluli vagy...ráadásl ha már fényképezed magad megcsinálhatnád a hajadat..hajvasalóról még nem hallottál ha ekkora "menő" vagy?

Anyajegyeiden nem tudsz változtatni,engem az nem is zavar... De NEM VAGY HElYES és tuti nem kérne fel egy újság sem h hagy reklámozzanak veled sminket,vagy akár hajsampont(bár egy hajmosás neked nem ártana).

Szerintem ha szembejönnél velem az utcán vagy észre sem vennélek, vagy nemtudom...:D

Tényleg nincs kisugárzásod,maximum az egyik egészalakos képen,de azon meg stílusod nincs....sőt stílusod egyiken sincs...

Szerintem MOST (vagy holnap) csináld meg a hajad normálisan...és készíts egy normális egészalakos, és egy arcképet is,amin normálisan lehet látni és úgy gondolod h azt fel lehet rakni ide!!! Mivel amiket feltettél azok pff...

ennyi röviden ha tudom az életkorod és mutatsz nomális képet utána írok nomrálisabban

ja ui.: ne legyél ilyen bunkó, főle ne a SEMMIREEEE!!!!

2011. jún. 27. 14:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!