Mik a szépség hibáim? (képpel)
tegnap felraktam egy kérdést arról, hogy szép vagyok-e de arra nem nagyon kaptam választ, hogy mik a hibáim írjátok le! kép:
Nagy orr, nagy száj, bibircsók vagy mi.
Tucatöltözet, semmi egyedi stílus.
Ez kívülről.
Belülről pedig egy sznob, elkényeztetett kis liba vagy, már bocsi. De talán csak a korod okán, ha szerencséd van kinövöd. Ha nem, azt is lesz*rom.
Az anyajegyed egyáltalán nem szexi,inkább gusztustalan.A hajad ápolatlan hatást kelt,semmi formája és a szine is csúnya.A szemüveg nem illik,jobb lenne kontaktlencse,vagy másik szemüveg.Az alakod szerintem jó,az arcod is szép,de ettől még ne légy elszállva magadtól,mert nem vagy egy szépségkirálynő. :)
Remélem elégedett vagy a válaszommal.
15/L
nah szóval először is hány éves vagy??mostmár kíváncsi vagyok:D
Átlagon aluli vagy...ráadásl ha már fényképezed magad megcsinálhatnád a hajadat..hajvasalóról még nem hallottál ha ekkora "menő" vagy?
Anyajegyeiden nem tudsz változtatni,engem az nem is zavar... De NEM VAGY HElYES és tuti nem kérne fel egy újság sem h hagy reklámozzanak veled sminket,vagy akár hajsampont(bár egy hajmosás neked nem ártana).
Szerintem ha szembejönnél velem az utcán vagy észre sem vennélek, vagy nemtudom...:D
Tényleg nincs kisugárzásod,maximum az egyik egészalakos képen,de azon meg stílusod nincs....sőt stílusod egyiken sincs...
Szerintem MOST (vagy holnap) csináld meg a hajad normálisan...és készíts egy normális egészalakos, és egy arcképet is,amin normálisan lehet látni és úgy gondolod h azt fel lehet rakni ide!!! Mivel amiket feltettél azok pff...
ennyi röviden ha tudom az életkorod és mutatsz nomális képet utána írok nomrálisabban
ja ui.: ne legyél ilyen bunkó, főle ne a SEMMIREEEE!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!