Hogyan lehet ilyen arcunk? Lehet egyáltalán valaha?
Az én arcom olyan színtelen, fakó, van rajta itt-ott némi pattanás, miteszer, bár már nem sok, mert gyógyszert szedek rá, de akkor sem ilyen szép egyenletes.
Sok hétköznapi nőnek is van ilyen arca, nekem hogyan lehetne ilyen? Nekik csak a smink miatt ilyen?
Gyönyörű szép, úgy irigylem.
Nem tudom mennyire fehér ez a pűder, még nem próbáltam. Transparent van ráírva, ami átlátszót jelent. Eddig ilyennel nem találkoztam, de nagyon megörültem neki.:) Nagyon fehér a bőröm, mindenből a legvilágosabbat használom, mégis sötétebbek a bőrömnél.. És zavar, hogy az arcom elüt a nyakamtól, dekoltázsamtól. Szóval szerintem inkább világosabb legyen az alapozó/púder, mint sötétebb.
Én pirosítót ritkán használok csak, de akkor is próbálok keveset. Jobb, ha egész kevés van rajtad, mintha rikítana. :) Használj valami világos, természetes színűt, pl. barack vagy rózsaszín.
Ennyi is elég:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!