Valaha ilyen kinézettel lesz pasim?
Nyugi, a pasik sem tökéletesek mind. Mindenki párra találhat, csak akarni kell...
Légy vidám!
Bocsi, hogy nem írtam kort, 12 éves vagyok.
Köszi az eddigi válaszokat, de azt szeretném még tudni,hogy hogyan tudnék változtatni ezen és miket kellene.
Bizony a párkeresésre készülni kell, ne legyél naiv, aki otthon ülve várja a szőke herceget. Mivel olyan fiatal vagy még, nyugodt lehetsz, az elkövetkező években rengeteg időd van tanulni ezeket. A rút kiskacsából sokszor válik szépséges hattyú. Tanulj meg öltözködni, sminkelni, viselkedni társaságban, legyél olvasott, érdeklődő a világ dolgai iránt. A belső erő és tartás vonzóvá fog tenni.
Statisztikai adatok vannak arról, hogy a kevésbé szép lányok, akik merészebben flörtölnek, határozottabban adják a fiúk tudtára szándékaikat, hamarabb találnak párt a büszke szépségeknél. Mert mindig (!) a nő választ végül.
Egy számodra túl jó vagy túl rossz partner biztosan nem lesz megfelelő. Okos, tapasztalt, tudatos nő talál csak megfelelő társat. A szerelem bolonddá tesz, de csak az csalódik, aki nem jó helyen keresgél.
Van idő, tehát szépülj, okosodj és bízz a jó sorsban...
:)
Szia kislány!
Ezt a sirámot már megírták zenében 1999-ben, a fiúk oldaláról. Lényege, hogy nem annyira a külső számít. Valami mással lehet kompenzálni az előnytelen megjelenést. Te is lehetsz imádnivaló.
Bon-Bon Sexepilem
http://www.youtube.com/watch?v=gWVD0RtKhlA
:)
Köszi a válaszokat!
És 09:01 én sokat olvasok, mások szerint már túl sokat is. Sajnos inkább visszahúzódó vagyok, csendes, de akivel már jóba vagyok azzal azért tudok rendesen beszélgetni=)Főleg, ha van közös témánk. De valamiért, ha fiúval beszélek nem tudom önmagam adni:( még msn-en sem, még ott is meggondolom, hogy mit írok nem úgy, mint másokkal. És öltözködésnél is inkább fekete cuccokba járok, nem színesekbe, mint a többiek. Meg szerintem azért nem nagyon fognak belém szeretni, mert zongorázom, olvasok, rajzolok, énekkarba járok ,mostanában verseket írok meg tegnap kezdtem el egy könyvet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!