Hogy nézett ki a legszebb lány/nő, akit valaha láttál?
Nem hirességre gondolok, hanem hétköznapi emberre, például, akit az utcán láttatok meg.
Akit én legszebbnek láttam:
-Fenékig érő, világos szőkésbarna haja volt
-nagyon szép arc
-172 cm körüli
-Szegényes, egyszerűbb ruhákban volt, ami azért fontos, mert látszott, hogy nem extra cuccoktól szép, meg nincs pénze kozmetikusra, fodrászra stb-re, hanem önmagától szép.
1. attól hogy nem visel drága cuccokat, lehet még csinosan öltözni.
2. kozmetikushoz pl én sem járok, megoldom magamnak, 1x meg is kérdezték kihez járok h ilyen zsir a szemöldököm:D
Amit te mondani akarsz, hogy nem volt ribi:) Örülök hogy van, aki nem azokat veszi észre leghamarabb, mert hiába mondják hogy fujj meg hol vannak a rendes csajok? Akkor is azokat lesik csöpögő nyállal...hm igazábol csak azokat veszik észre. (BÓK) Hu eltértem a témától:D bocsi. Igazából relatív kinek mi szép.
Itt linkelt vki egyszer egy gyönyörű lányt. (nem sztár, hanem egy sima csajszi, akit meg akart asszem hódítani.
A lány: nem tudom sajnos mennyire magas, az alkata az széles csípő nagy mell vékony derék, és gyönyörű bőre volt(nem photoshop!) plussz Fekete, vagy sötétbarna haja van:)
Kb. 165 cm magas volt, barna haja a derekáig ért, barna szeme volt, pisze orra, kreol bőre. Azt hittem külföldi a strandon láttam, de hallottam, hogy magyarul beszélt.
Karcsú volt, pici mellű. Lány vagyok, és a fiúkat szeretem, de női szemmel nem láttam még nála szebb lányt, legalábbis élőben biztosan nem.
velem egy suliba jár egy csaj,fent van egy közösséggi oldalon,szívesen felraknám a képét,tuti őt nem zavarná,szereti magát mutogatni,csak sajnos pár ember elkezdené spammolni =/ Pedig tényleg nagyon szép,látnotok kéne.Régebben kékes haja volt,de nem tudom körülírni.Tőle szebbet(élőben) még nem láttam =)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!