Melyik a legszebb lány az 5 közül?
Figyelt kérdés
Igazából ez az 5 lány,a The Saturdays lánybanda tagjai,és egy kis közvélemény kutatás,hogy ki szerint melyik lány a legszebb. Nekem megvan a magam kedvence,de majd csak idővel írnám meg.
2 közös kép: [link]
És emelett teszek egyéni képeket is: (névszerint)
Mollie: [link]
Frankie: [link]
Rochelle: [link]
Una: [link]
Vanessa: [link]
2011. máj. 23. 20:55
1/22 anonim válasza:
Mollienak nem tetszik a szögletes arca,Frankienek van szerintem a legjobb alakja illetve Vanessának és Unának,Rochelle nekem egyáltalán nem tetszik sőt szerintem kifejezetten ronda aki összhatásra nálam legjobb egyértelműen Una. :)
2/22 anonim válasza:
Nálam torony magasan Rochelle nyert gyönyörű és csinos is utána jön Vanessa.
3/22 anonim válasza:
nekem kimagaslóan Frankie
amúgy nem ismerem őket!
23N
4/22 A kérdező kommentje:
Sajnos Mo.-n nem valami elismertek,annak ellenére,hogy nagyon tehetségesek. Egyébként nekem személy szerint Vanessa az abszolút kedvenc,de mindegyikőjüket csinosnak tartom. Plusz várom még mások véleményét is róluk. :)
2011. máj. 23. 21:07
5/22 anonim válasza:
szerintem is magasan Frankie a legszebb :) de utána mondjuk még Vanessa is nagyon szép :)
7/22 anonim válasza:
Istenem!Ezekből az agyonretusált képekből mit akartok megállapítani?Az utcán,ha szembe jönne veled meg sem ismernéd.
8/22 anonim válasza:
10 literes fejű meg csinált divat pi csák ez nekünk Magyaroknak már túl sok.
9/22 anonim válasza:
"Istenem!Ezekből az agyonretusált képekből mit akartok megállapítani?Az utcán,ha szembe jönne veled meg sem ismernéd."
100%
A felét smink nélkül az utcán transzvesztitának néznéd.
Ezért eladhatók így. Mert a lányok imádják a fiús/férfias vonást a lányokon, amíg nem döfi ki a szemük.
10/22 anonim válasza:
A külön lévő képekem mind ellenszenves idiótának néz ki az erőltetett "szexuális kisugárzással", ami persze a nullával egyenlő, de Vanessa még úgy-ahogy elmegy, legalább csukva van a szája. Az 1. közös képen a 2. csaj a legszebb, meg a 4. (de ő különösen borzalmas a szóló képnél), a 2. közös képnél mind elég csinosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!