Láttál már valaha szép roma csajokat?
Figyelt kérdés
Kösz a válaszokat. :D2010. jún. 4. 13:27
1/23 anonim válasza:
Nagyon sok igazán szép van közöttük, de korán öregednek. Gondolom, ez genetikai dolog.
3/23 anonim válasza:
Én már láttam. Olyan volt mint egy indiai hercegnő.:O
6/23 anonim válasza:
Igen, bár ő nem tudom, hogy teljesen cigány-e, vagy csak félig. De nagyon szép lány, jó az alakja és szép az arca. De nem öltözik cigányosan, csak úgy, mint egy tipikus fiatal lány. Az az igazi alacsony, aranyos kiscsaj.
7/23 anonim válasza:
Igen. De én úgy tapasztalom, hogy ez nevelés kérdése is. Tehát a szakadt oláh cigányok között még nem láttam szépet, ők kifejezetten csúnyák. Viszont a magyarosodott, tiszta és igényes cigányok között már sok igazán szép lány van. Személyesen is ismerek többet is.
8/23 anonim válasza:
a lepukkantak között nem.
de aki tényleg ad magára,jó környezetben lakik,rendes neveléssel,azok nagyon szépek.irigykedem is rendesen.
9/23 A kérdező kommentje:
hehe :DDDD
2010. jún. 4. 14:23
10/23 anonim válasza:
Még nem. De majd jobban körülnézek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!