Olaszországban keresnék valami szép helyet nyaralaásra ( róma, firenze, milánó, pisa tudtok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 12:25
1/4 anonim válasza:
Én Velencében voltam nem rég, és oda voltam meg vissza! :) Amúgy szerintem bármelyikkel jól jársz! :) Pl nem mindegy hogy csak várost nézni szeretnél, vagy strandolni is. Mi úgy mentünk Velencébe, hogy délelőtt várost néztünk, délután strandoltunk, és ez így be is jött ebben a hőségben! Nézd meg milyen nevezetességek vannak, és dönts aszerint, hogy melyiket szeretnéd mindenképpen látni! Hol lehet több napot is tartalmasan eltölteni, melyik olyan hely, ami minden igényedet kielégíti!
2/4 A kérdező kommentje:
A PÁROMAT SZERETNÉM MEG LEPNI EGY OLASZORSZÁGI ÚTTAL MERT Ő NEKI AZ VOLT A KÍVÁNSÁGA HOGY MENNYÜNK KI OLASZBA.
2010. júl. 5. 13:34
3/4 anonim válasza:
Ez nem igazán változtat a tényeken, én is a párommal voltam! Ettől függetlenül ugyanazok alapján kell dönteni, amit elmondtam... Nem mindegy hogy csak várost nézni szeretnétek, csak strandolni, avagy esetleg mindkettőt. Te a férfi "fele" vagy vagy a női? :)
4/4 anonim válasza:
Toscana. Abban benne van Firenze és Pisa is. Toscan vidék. Nagyon szép, van mit nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!