Miért mondják a 172-3 cm-es lányokra, hogy olyan hatalmasok?
Én 170 cm vagyok, nem mondták rám még, hogy magas vagy hasonló, de több lányról is hallottam, hogy beszélnek, hogy szegény tök magas, meg ők is nyavalyognak, hogy utálják, de egyszer az egyikük mellé álltam és tényleg 3 cm volt köztünk. Pedig én nem érzem magam olyan hatalmasnak.
Tapasztalt már valaki hasonlót?
17/L
Utolsó válaszoló, ha valaki elmondja a véleménynét az nem lehúzás és nem csak a pozitív vélemény a vélemény. Írtam, hogy én is inkább vagyok ekkora mint nagyon alacsony, de ha választani lehetne lennék kisebb, azaz önkritikám is van és nem elfogultan a magas lányokat ajnározom. Aki előttem írt az alacsony lányokra ő sem volt egyáltalán vulgáris.
De olvasgattam a témában, a legtöbb ilyen jellegű kérdésnél a magasabb lányok a céltáblák, de ők ugye ezt viseljék el, mert egy 170 cm-es lány már nem is lány. Most lehet linkelgetni a különböző kutatásokat, hogy az alacsony lányoknak mennyivel sokkal-sokkal jobb.
De hagyjuk ezt a témát, tényleg. Nem az volt a kérdés, hogy magasak vs alacsonyak.
Nem az aktuális utolsó válaszolónak szántam a választ, de hát a jóslatom bejött. :D Ebben a 13-17 éves korosztályban még elképzelhető, hogy az alacsony lányoknak könnyebb, igen.
De mi az, hogy nem vehetnek fel magassarkút? Tiltja a törvény? Szerintem meg az néz ki 'gyönyörűen' ha egy alacsony lány a rövid lábaira felhúz egy magassarkút.
Ne mondd, hogy én lennék a provokatív, nem én dobtam fel a labdát és megint nem a kérdésre válaszoltok.
Egyénként, a 'csak az alacsony lány lehet csinos lány' klub tagjai miért írnak ehhez a kérdéshez?
De azt tisztázzuk, hogy aki nem magas az nem feltétlenül alacsony! Van ám a kettő között aranyközépút is. Ha női magasságról beszélünk a 180+ már lehet hátrány, mint ahogy a 160 cm alatti magasság is. A nagyon magas lányoknak, nehezebb a párkeresés, de a nagyon alacsony lányokat nem veszik mindenhol később komolyan.
Van egy 160 cm alatti tanárom és mesélte, hogy mennyi nehézsége származott ebből. Alig tudod munkát szerezni, mivel, hogy senki nem fogja komolyan venni és ha esetleg valamiért reklamálnia kell mindenki csak mosolyog. Plusz meg is említett, hogy ő még nem látott olyat, hogy egy alacsony ember felső vezetési pozícióba lenne (ez alól nyilván kivétel, ha valaki örököl egy céget stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!