Miért mondják a 172-3 cm-es lányokra, hogy olyan hatalmasok?
Én 170 cm vagyok, nem mondták rám még, hogy magas vagy hasonló, de több lányról is hallottam, hogy beszélnek, hogy szegény tök magas, meg ők is nyavalyognak, hogy utálják, de egyszer az egyikük mellé álltam és tényleg 3 cm volt köztünk. Pedig én nem érzem magam olyan hatalmasnak.
Tapasztalt már valaki hasonlót?
17/L
Szerintem normális a magasságod. :) Én is 170 vagyok, de szeretem a magasabb sarkú cipőket, vékony is vagyok, így jól állnak. Igaz, a pasi választással voltak már gondjaim, nagyon sok srác alacsonyabb nálam. :S Tesóm 173-4 körül van, neki még nehezebb. De akkor is sokkal szebb egy ilyen magas, vékony lány, mint egy 150cm-s. Az olyan pici lányok olyan kislányosak, gyereknek tűnnek, nőies cuccban is inkább viccesek, semmint nőiesek. Ráadásul ha még kiállása sincs a csajnak, tekintélye az emberek szemében nulla (pl volt, hogy odajött hozzám egy 155cm-s csaj pattogni, hát ki kellett röhögnöm, nem bírtam :D). Nem akarok senkit megbántani, de ezek a saját tapasztalataim.
Egyébként meg akik nyavalyognak, hogy jajj szegény milyen magas, csak féltékenyek, hidd el. ;) Aki meg nem szereti a magasságát, valószínűleg azért nem, mert cikizik érte, vagy pedig mert gondjai vannak a pasizásban, vagy csak simán önértékelési zavara van. De teljesen normális ez a magasság.
Ezerszer inkább a 170 mint az 150 az tény, de ha választani lehetne akkor -2-3 cm :)
DE hát azzal kell gazdálkodni, ami van. :)
ma 09:00
Ezt azért nem kéne. Ne azzal bizonygasd magadnak, hogy milyen szuper vagy, hogy leszólod az alacsony lányokat, mert ezzel nem minket húzol le, hanem magadról állítasz szegénységi bizonyítványt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!