Azért mondják a magyar lányokra, hogy szépek mert változatosak/sokfélék? De mi köze a sokféleségnek a szépséghez?
Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 09:47
1/11 anonim válasza:
Azért mondják rájuk, mert SZÉPEK. Ha azt mondanák, hogy változatosak, vagy sokfélék, az jelentené azt, hogy változatosak/sokfélék. 24F
2/11 anonim válasza:
én kevés Szép magyar lányt láttam még.. szerintem nem szépek a magya lányok... bocs
3/11 anonim válasza:
Szerintem igen is szépek a magyar lányok. :) Nem azért mert énis az vagyok,én nem tartom magam annak a súlyproblémák miatt,de egy német vagy ukrán vagy szlovák szerintem sokkal csúnyább az arcszerkezetük. :)
18/L
4/11 anonim válasza:
10:17 nem jártál még Angliában, vagy esetleg Görög országban. mindkét helyen csúnyábbak az átlag nők, mint itt, igaz mindkettő más szempontból. az első a fakó bőrű, jellegtelen arcú, a másik meg a túl erős vonásokkal rendelkező, már-már férfias nő. és most itt átlagos nőről beszélek, nyilván ott is vannak gyönyörűek, csak nehezebb találni.
5/11 anonim válasza:
A szépség nem minden...aki azt hiszi, mert szép, megnyílik előtte rengeteg kapu, hamar kudarc érheti...
6/11 anonim válasza:
Az hogy a változatosság gyönyörködtet.
...és igenis a magyar lányok GYÖNYÖRŰEK!
Bejártam a fél világot, tapasztalatból beszélek.
7/11 anonim válasza:
Nagyon sok szép lányt látok az utcán. :)
Mindegyik lányban van valami szépség :)
8/11 anonim válasza:
nem szépek! szerintem akit eddig láttatok vagy külöfldi vagy nem magyar volt
9/11 anonim válasza:
Szerintem a latin amerikai nők a legszebbek, nekik gyönyörű dús a hajuk, nagy barna vagy fekete szemeik vannak, és nagyon jó az alakjuk is. De szerintem utánuk a magyar nők a legszebbek. Persze ez csak az én véleményem. :) 19/L
10/11 NTBS válasza:
Szerintem is szépek még sok elég bevállalósnak írja le magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!