Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire irigy és...

Miért vagyok ennyire irigy és féltékeny a szép (akár természetes vagy nem annyira) lányokra?

Figyelt kérdés

mindig azt látom, hogy egy csomó lánynak szinte tökéletes arca van. Nekem meg nagy orrom, szar szemöldököm, kicsi szám. Mindig ocsmánynak érzem magam... pedig ápolt vagyok, adok a külsőmre, de mégis...

Meg azt is észrevettem, hogy valakiknek olyan pozitív kisugárzása van... nekem meg akármit teszek, tök negatív.

Mit tegyek?

Amúgy már nem tini vagyok!

2011. okt. 14. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

A nem tini nem egyenlő az érettséggel.

Fogadd el magad. Egy kis féltékenység saját magadért egészséges, de ez már szinte kóros.

2011. okt. 14. 18:41
 2/9 anonim válasza:
Ismerős a gond.A nővérem is így érezte magát!Szerintem fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy, hiszen különleges vagy, nincs belőled még egy!És ez kortól független tanács!
2011. okt. 14. 18:43
 3/9 A kérdező kommentje:

volt egy idő, (pár hónap), amikor minden rendben volt, elégedett voltam magammal, és úgy éreztem, jól nézek ki.

De megint előjött, hogy szar vagyok, mert igazából egy pasinak sem kellek, nem akarnak mégcsak randizni se velem, mondhatni szóba sem állnak velem...

Arról nem tehetek, ha az arcomból azt veszik le, hogy bunkó vagyok...

2011. okt. 14. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Nyugi minden lányban van irigység a szebbek felé,még a szépekben is.De ez maradjon is ennyiben.Te is egyedi vagy és fogadd el magad.Mindenkiben ott a szépség csak elő kell hozni,
2011. okt. 14. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Sminkelj előnyösen. Azt írod szar a szemöldököd, ezen nagyon könnyen tudsz változtatni. Ha nem akarod magadnak szedni menj kozmetikushoz, szedesd ki vele egyszer, legközelebb már neked is menni fog. Találj az arcodhoz illő sminket és frizurát. A neten egy csomó oldal van, ahol leírják kinek i áll jól. Olvasgasd ezeket, és változtass a külsődön.
2011. okt. 14. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:
hozd ki magadból a legjobbat! mást nem igazán tudsz tenni, akkor hátha változik a helyzet.
2011. okt. 14. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos én is ilyen vagyok mint te, pedig van párom. :( Iskolában mindig csúfoltak, bántottak, de nem is voltam szép tinilány. Gyakran van szégyenérzetem a tetteimért, vagy azért amit mondok. Sőt nem találok semmi szépet magamon, ami elkeserít. Régebben a sminktől és egy szép ruhától gyönyörűnek éreztem magam, de ma már az sem megy. Rendszeresen tornázom egészségesen étkezem mégis egy törpe gnóm maradtam. És ezek mellett nagyon butának is érzem magam. Ezeket igyekszem leplezni jókedvvel, így a legtöbben nyitottnak és vidám lánynak gondolnak(pedig, ha tudnák...).

26N

2011. okt. 14. 21:35
 8/9 anonim válasza:
100%

El kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy, és akkor boldogabb leszel és elégedett.

Egy boldog nő sokkal szebb egy nyűgös, morgó nőnél.

21/F

2011. dec. 22. 12:28
 9/9 anonim ***** válasza:
ezek szerint mégsem adsz eléggé magadra ha ezt érzed.. menj el egy szépségszalonba, esetleg konditerembe. ott szakemberekre vagy bízva, ki fogják belőled hozni a legjobbat ! hidd el, nagyon jót fog tenni az önbizalmadnak ! ! testileg, lelkileg egyaránt jól fogod érezni magad ! amin meg nem lehet változtatni, azt fogadd el. egy ápolt, igényes, gyönyörű frizura sokkal feltűnőbb, mint egy picikét nagyobb orrocska az átlagnál (: ne ezen kattogj!
2012. szept. 17. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!