Miért vagyok ennyire irigy és féltékeny a szép (akár természetes vagy nem annyira) lányokra?
mindig azt látom, hogy egy csomó lánynak szinte tökéletes arca van. Nekem meg nagy orrom, szar szemöldököm, kicsi szám. Mindig ocsmánynak érzem magam... pedig ápolt vagyok, adok a külsőmre, de mégis...
Meg azt is észrevettem, hogy valakiknek olyan pozitív kisugárzása van... nekem meg akármit teszek, tök negatív.
Mit tegyek?
Amúgy már nem tini vagyok!
A nem tini nem egyenlő az érettséggel.
Fogadd el magad. Egy kis féltékenység saját magadért egészséges, de ez már szinte kóros.
volt egy idő, (pár hónap), amikor minden rendben volt, elégedett voltam magammal, és úgy éreztem, jól nézek ki.
De megint előjött, hogy szar vagyok, mert igazából egy pasinak sem kellek, nem akarnak mégcsak randizni se velem, mondhatni szóba sem állnak velem...
Arról nem tehetek, ha az arcomból azt veszik le, hogy bunkó vagyok...
Sajnos én is ilyen vagyok mint te, pedig van párom. :( Iskolában mindig csúfoltak, bántottak, de nem is voltam szép tinilány. Gyakran van szégyenérzetem a tetteimért, vagy azért amit mondok. Sőt nem találok semmi szépet magamon, ami elkeserít. Régebben a sminktől és egy szép ruhától gyönyörűnek éreztem magam, de ma már az sem megy. Rendszeresen tornázom egészségesen étkezem mégis egy törpe gnóm maradtam. És ezek mellett nagyon butának is érzem magam. Ezeket igyekszem leplezni jókedvvel, így a legtöbben nyitottnak és vidám lánynak gondolnak(pedig, ha tudnák...).
26N
El kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy, és akkor boldogabb leszel és elégedett.
Egy boldog nő sokkal szebb egy nyűgös, morgó nőnél.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!