Miért mondják a 172-3 cm-es lányokra, hogy olyan hatalmasok?
Én 170 cm vagyok, nem mondták rám még, hogy magas vagy hasonló, de több lányról is hallottam, hogy beszélnek, hogy szegény tök magas, meg ők is nyavalyognak, hogy utálják, de egyszer az egyikük mellé álltam és tényleg 3 cm volt köztünk. Pedig én nem érzem magam olyan hatalmasnak.
Tapasztalt már valaki hasonlót?
17/L
nekem is tetszenek a nagyon magasak, az egy dolgo
de járni is tudsz benne rendesen?
mert akkor vedd fel, ne törődj vele
Jézusom!!!! ezt nem hiszem el!!!!
Basszus! Inkább örüljetek annak hogy szép magas vagyis szép nyúlánkak vagytok és tudtok lapos cipőt húzni anélkül hogy csököttnek néznétek ki!!!!
Én 166 cm vagyok DE MINDENT MEGTENNÉK AZÉRT Hogy 4 CM-T NŐHESSEK MÉG!!!! remélem növök is még!!!
Ugyanis állandóan magassarkúban kell mennem, h legalább legyen egy becsületes női magasságom!!!(azaz 170 cm)
Én tegnap mászkáltam az Árkádban, és nézem, a nők nagy része legalább 165 cm vagy annál magasabb! A nők akik jöttek mentek nagyrészt 168-172 cm körül mozogtak és nagyon kicsinek érzem magam. Mondjuk 4 centis sarkú papucsban voltam, de elhihettek, egyáltalán nem érzem magam magasnak, sőt, még átlagosnak sem a 166 cm-mel. Pedig állítólag a 166 cm a női átlagnál magasabb.
Kérdező! Ha felhúzol egy 2 centis talpú és 9 centis sarkú szandált potom 6 cm-rel leszel magasabb!!!!
Tehát ha felhúzod akkor csak 176 cm leszel!!! És nem 179, mivel a cipő sosem emel annyit, mint amennyi a sarka!
De le is mérheted magad!
Én 166 vagyok (lemérve) és ha felhúzom a 9 centis sarkú cipőmet csak 172cm.
Szerintem egyáltalán nem hatalmas egy 170 centis nő (ez pont a tökéletes női magasság!!!). Nálam csupán 4 centivel vagy magasabb, de 4 cm is sokat számít!
Csupán olyan sokat, hogy én felveszek egy 9 centis magas sarkút abban 172 leszek, míg te egy 2-3 centis talpú cipőben ugyanannyi vagy. szóval sokat számít, de még mindig jobb magasnak lenni mint töpörödöttnek.
Én nagyon azt látom, hogy a nő magasak, azaz 168-170 centisek nagyrészt.
Ma lementem a sarki boltban előttem két vén banya. Mindkettő magasabb volt nálam:P
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:32
Szerintem ne kívánd annyira, hogy magasabb legyél :) Bár tudom, mindig az kell, ami nincs:D ha nagy mell akkor kicsi, ha kicsi akkor nagy, stb.
Én 173 vagyok, de alkalmakra felveszem a 12 cm-es sarkú cipőm, és egyáltalán nem érdekel, hogy magasabb vagyok a fiúknál vagy ilyesmi. Ha én úgy érzem jól magam. Ettől függetlenül régebben én is szerettem volna kicsi, aranyos, törékeny lány lenni, de nem ilyen lettem, úgyhogy elfogadtam ezt. Egyébként meg hatalmasnak egyáltalán nem érzem magam.
Én vagyok a 166cm-es lány. De jó neked utolsó 173centis lány:D
Én egész fiatal koromban magassarkúkba jártam és már megutáltam. Fáj benne alábam és már legszívesebben mindig laposban lennék.
Persze ha legalább még 170 centire megnőnék, akkor nem kellene "toldani".
Örüljetek 170-es lányok hogy magasak vagytok. Amúgy laposban sem vagytok csököttek legalább, magassarkúban meg egyenesen királynői magasságúak:) Ami nagyon szép ha VÉKONYAK VAGYTOK!
Sajnos én sok 170 feletti nőt látok dundin, kövéren, nos az nem szép, mert az még inkább debellává varázsolja az embert sajnos...de ha valaki vékony az nagyon szép tud lenni (de ez az én véleményem).
Nekem akkor is a 167-8 az álom, te 166 cm-es válaszoló így is cserélnék veled!:D
Amúgy nagyon kislányos arcom van, ezért furán nézek ki magasan. Akik képen látnak és utána találkozunk élőben, megjegyzik, hogy sokkal kisebbnek gondoltak, úgy 160-5 körülinek..:D
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:32
Én bárhova megyek, a pasiknál, lányoknál, idős embereknél mindig magasabb vagyok...pedig basszus csak 170 vagyok..tudod milyen szar érzés tölt el mikor épp anyámmal megyek vásárolni (ő maga is 165 centi), és 2 fejjel alacsonyabb körülöttem mindenki? Engem baromira zavar..ha alacsonyabb akkor még nem "lóg" ki annyira az ember a tömegből..ha kisebb vagy kevésbé vesznek észre, de aki magasabb azt 20 méterről is kiszúrják...egy magamutogató p*rasztnak talán jó dolog, de nekem nem. Arról nem is beszélve, hogy én teltebb vagyok, van rajtam vagy 10 kiló plusz, szélesek a vállaim, széles a csípőm, és az istenért se akar az se lemenni hogy ne tűnjek nagydarabnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!