A fiúk miért a duci lányokra buknak? Mindegyik fiú ilyen? Az osztályban is mindegyik a 'nagyseggűre' bukik.
Eddig azthittem, hogy a szép, csinos lányokra buknak. Errefel mindegyik fiú a duci, nagyfenekű, nagymellű lányokat Fgodossa, meg akar vele járni.És aztmondják:"milyen jó segged van" XD
Komolyan nm értem őket:)
Én a 14-15 éves fiúknűl vettem észre ezt, mmindegyiknél ígyvan? +16 fiúk?
xD
14,5 L
Azért, mert a jó csajokhoz nem mernek odamenni:)
De nyugi ne minden pasi ilyen nyominger.
14 éves koromban mi is a duci lányokat bámultuk, főleg tesiórán mert akkor himbálózott a mellük. Ilyenek a kamaszfiúk. Aztán pár év múlva kinőttük, a te osztálytársaid is kinövik.
25F
először is egy duci lány is lehet aranyos , szép stb
lehet akármilyen jó teste , szép egy lány ha mellette ocsmány természete van, vagy csak szimplán olyan ami nekem nem jön be akkor kérdés nélkül a ducibb de kedvesebb lány választanám az adott helyzetbe
a mell és fenék mérete meg csak az éretlen vagy felszínes fiúkat érdekli
"csak az éretlen vagy felszínes fiúkat érdekli"
hát azért ezt így nem állítanám. a pasik többsége azért jól megnézi a lányokat, és ítélkezik (ha nem is mondja ki, de gondol rá, mert lát a szemével). oké, talán nem ez a döntő, fő dolog egy párkapcsolatban, hogy mekkora feneke, melle van a másiknak, de azért számít. valahogy ki kell, hogy alakuljon a testi vonzódás (:
a kérdésedre a válasz pedig tényleg az, hogy a férfiak jobban bírják a valamivel teltebb lányokat. de szerintem ez embere válogatja. egy vékonyabb alkatú is lehet nagyon szexi ;) Majd meglátod.
értem én, nem mondtam hogy nem lehet kedves egy duci lány.
Az osztályunkban a lányok töbsége már mutogatja magát, mindenükt ki akarják villantani, és olyan 'harciasak' durvák, főleg a fiúkkal, de ennek ellenére a fiúk fogdossák, illetve 'szerelmesek beléjük' mert nagy a fenekük. -.-
ezért kérdem hogy ez megfog változni a fiúknál? vagy már rá se néznek a csinos, vékony lányokra-.-
És amugy vannak olyan lányok akik szeetnének pár kilót felszedni, de a genetika nem engedi, hiába várhatja egy fiú hogy legyen duci az a lány!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!