Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Téged is csúnyáztak már le...

Téged is csúnyáztak már le ismeretlen emberek? :- (

Figyelt kérdés

Most jöttem haza a boltból. Ahogyan jöttem 4-5 fiú ment mellettem, és egyik megszólal: "decsúnyavagy"...nem néztem rájuk, de másra nem mondhatták...egymásra miért mondták vola:( annyira rosszul esett, mert ígyis tök rondának látom néha magam:( és ezt, hogy "olyan csúnya ez a lány" kifejezést már régebben a suliban is hallottam, pont akkor, amikor elmentek lányok/fiúk előtt:(

régen azt gondoltoltam, hogy a lányok még oké, hogy kritizálják a másik ( persze ez is nagyon rossz ), de ha már a fiúk is, ott biztos bennem van a hiba:(

Más is volt már így?ezekszerint van alapja, amit mondanak?:(

2011. máj. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:

a vörös tényleg szép:) mostmár nem fogok törödni a beszólásokkal:)

köszönöm a válaszodat:)

2011. máj. 13. 18:38
 52/53 anonim ***** válasza:
Nem akarsz belinkelni magadról egy képet?:)
2011. jún. 23. 12:18
 53/53 A kérdező kommentje:

igazából belinkelnék szívesen, de a képeim azért mások...arra nem szokták ezt mondani, azzal nemigazán van gond:)

azért köszönöm, hogy írtál:)

2011. jún. 23. 14:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!