A lányok egy ismeretlen izmos fiúnál miért asszociálnak csupa negatív dologra?
Aki izmos az biztos hülye, meg mindenkit csak le akar fektetni stb.
Lehet, hogy egy irodában ingben, meg nyakkendőben szellemi munkát végez és szabadidőben sportol is, mert jól esik neki a mozgás és, hogy megmutathatja magát. Kitartó, céltudatos szorgalmas és hónapokig/évekig küzd a céljaiért. Ezek szerintem jó dolgok, de mégse ez az első gondolata a lányoknak.
Hát ha én látok egy csodás testű izmos pasit max. annyi negatív jut róla eszembe miért nem az enyém. Imádom a széles vállú izmos fiúkat:)
22L
"ha nem rí le róla a tipikus "ki ha én nem" feeling,akkor szerintem nem nagyon gondolnak róla ilyeneket"
Ezt definiálnád pontosabban? Egy farmer izompoló, rövid haj, semmi ékszer, tetkó. Ez már "ki ha én nem"?
"Ez a baj h csendben elmennek"
Szerintem, aki az útcán csakúgy leszólítgat az olyan is, nem komoly, de ez csak az én véleményem. :) Én mé életemben nem szólítgattam le idegenek, nem volt rá szükségem. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!