Sok bókot kaptok naponta? És negatív véleményt?
nekem az arcomra szokták mondani, hogy különleges (nagyonfehér és teljesen sima bőr, nagy brutálkék szemek, vörös haj) de én furcsának tartom, ha nem húzom ki a szememet akk kb úgy nézek ki mint egy drogos :(
a legtöbb fiú dícséri az alakomat, hogy nőies, kerek... én kicsit husisnak találom, bár gondolom a mai anorex divatőrület miatt is.
negatív véleményt nagyon rég nem kaptam szemtől-szembe, 1-2x hallom vissza, hogy xy kiröhögött valakit, amiért azt mondta rám, hogy szép vagyok :( na mind1 igazából pont leszarom ki mit mond rólam, mert boldog vagyok :)
Hát én (sajnos) sok bókot kapok, de milyeneket... :(
Éretlen osztálytársaim. :D " Tök szép, hogy ilyen pufi a fejed" vagy "nekem tetszik ha egy lány husisabb a kelleténél" xD Miközben szerintem átlagos az alakom. Amúgy nem zavarnak ezek a bókok, de mondhatnának jobbakat is. :)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!