Téged is csúnyáztak már le ismeretlen emberek? :- (
Most jöttem haza a boltból. Ahogyan jöttem 4-5 fiú ment mellettem, és egyik megszólal: "decsúnyavagy"...nem néztem rájuk, de másra nem mondhatták...egymásra miért mondták vola:( annyira rosszul esett, mert ígyis tök rondának látom néha magam:( és ezt, hogy "olyan csúnya ez a lány" kifejezést már régebben a suliban is hallottam, pont akkor, amikor elmentek lányok/fiúk előtt:(
régen azt gondoltoltam, hogy a lányok még oké, hogy kritizálják a másik ( persze ez is nagyon rossz ), de ha már a fiúk is, ott biztos bennem van a hiba:(
Más is volt már így?ezekszerint van alapja, amit mondanak?:(
Simán :)
Pedig szép vagyok :)
Te is! :)
igen Barbarát "ismerem" szerintem sem csúnya:)
köszönöm az újabb válaszokat!
igazán kedvesek vagytok:)
Akkor én most írok innen a valóságból. Nekem volt egy osztálytársam, fiú, és borzalmasan csúnya volt. Úgy nézett ki, hogy ha a Gyűrűk Urában elsétálgat a háttérben, senkinek nem tűnik fel, mert tündén kívűl bárminek elment volna; orknak, hobbitnak, törpnek...
Általánosban pedig az egyik barátnőm anyukája mondta csak úgy nekünk, hogy mennyire sajnálja az egyik osztálytársunkat, mert nagyon csúnya szegény kislány. Tényleg elég kobold-szerű vonásai voltak.
Mondjuk mi nem csúfoltuk őket, mert nem voltunk g*cik, de akik csúfolódtak, nem voltak beléjük szerelmesek. És ez egy gonosz ámítás, hogy akire azt mondják, hogy csúnya, az igazából meseszép és mindenki irigyli meg szerelmes belé. Ez nem igaz. Néha csak szimplán csúnya valaki. Szomorú, de ez van.
Kérdező, egy a fontos: sz*rd le, hogy ki mit mond. Pláne vadidegenek az utcán! Kit érdekel, mit mondanak.
23/L
köszönöm ezt a sok biztató és nagyon kedves választ:)
aranyosak vagytok:) aki a "valóságból" írt, emiatt is keseredtem el kicsit, mert énis arra gondoltam, hogy ha vki széép, akkor nem mondanák neki vagy rá, hogy csúnya...
nem tudom:( de megpróbálok nem foglalkozni ezekkel az emberekkel...:)
Volt már ilyenben részem. Bicajjal tekertem el egy kisebb banda mellett. Csak ennyit hallottam: "jáájj de csúúnyaaa " meg hogy "csúnya magyar g*ci"... abban is volt már részem hogy álltam a piros lámpánál, mellém jött egy ember meg a felesége. Az ember megszólalt hogy milyen szép a hajam, mivel kenem? Erre az asszony: "g*civel keni"..
Szerintem nem kell mondanom hogy egyik sem magyar ember volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!