Téged is csúnyáztak már le ismeretlen emberek? :- (
Most jöttem haza a boltból. Ahogyan jöttem 4-5 fiú ment mellettem, és egyik megszólal: "decsúnyavagy"...nem néztem rájuk, de másra nem mondhatták...egymásra miért mondták vola:( annyira rosszul esett, mert ígyis tök rondának látom néha magam:( és ezt, hogy "olyan csúnya ez a lány" kifejezést már régebben a suliban is hallottam, pont akkor, amikor elmentek lányok/fiúk előtt:(
régen azt gondoltoltam, hogy a lányok még oké, hogy kritizálják a másik ( persze ez is nagyon rossz ), de ha már a fiúk is, ott biztos bennem van a hiba:(
Más is volt már így?ezekszerint van alapja, amit mondanak?:(
köszönöm a válaszokat! remélem én is, hogy nem vagyok csúnya...jó persze tudom én magamról, hogy nem vagyok világszépe, aránytalanságaim is vannak...csak tényleg olyan rosszul tud esni...mégha közel 20 is vagyok és érettebben kellene kezelnem a dolgokat:( de annyira tudok sírni én is ezeken...:(
aki belinkelte a kérdését: erre néztem nagyokat...komolyan mondom ez már hihetlen, milyen emberek az ilyenek...ezt aztán nagyon bunkó dolog volt a bácsitól...
szerintem egy édesanya nem lehet csúnya, meg amúgy sem...nincs csúnya nő szerintem:) és egy nő akkor igazán szép, amikor a kisbabájával van:) én mindig olyan örömmel, mosolyogva nézek az édesanyákra, akik a kisfiúkkal, kislányukkal sétálnak:)
üzenem neked, hogy ne legyél szomorú emiatt, mert biztosan nagyon szép vagy:) az ilyen beszólások meg csak a bunkókat minősíti...:)
köszönöm minden kedves válaszolónak:)
Kifejezetten, hogy csúnya, nem mondták, de a súlyomra tettek megjegyzéseket nem egyszer anno (mondjuk nem 100%-ig vadidegenek, hála a jó égnek, egyébként sincs vmi sok önbizalmam :D)... emlékszik vki az Édes dundi Valentina c. sorozatra? na, egyszer azzal húztak pl. :D... meg voltak durvábbak is... mondjuk a legjobban az zavart, amikor visszahallottam meg a hátam mögött mondták, a szemembe meg jópofiztak, mert arra bizony jó voltam, hogy odaadjam a házit...
Meg az egyik volt barátnőm... na, mondjuk ő a szemembe mondta, de olyan stílusban... hogy ne várjam, hogy olyan vékony leszek, mint ő, ha nem teszek meg semmit érte... na, akkor már sejtettem, hogy a barátságunk nem fog örökké tartani... merthogy 1) akkor folyamatosan jártam edzeni, ezt ő is tudta, csak nekem alkatilag olyan, hogy a 159 centimhez nem tudtam 60 kiló alá menni, még akkor sem, amikor koplaltam és minden nap edzettem, 2) rohadtul testképzavarban szenvedett a csaj, mert a hasa egy picit volt csak laposabb, a feneke viszont 2x akkora, mint az enyém...
Szval ma már nagyjából elfogadtam azt, hogy sosem leszek nádszál, és hogy ha vki olyasmi miatt cseszeget, amiről én nem tehetek, az az ő szegénységi bizonyítványa... tedd te is ezt, ne hagyd, hogy pár görcsösen menősködni meg a saját királyságát bizonygatni akaró barom elkedvtelenítsen...
köszönöm a válaszodat:) édes dundi valentina...tudom...na hát az se egy túl szép dolog, ha beszólnak egy kicsit nagyobb súlyú embernek...persze lehet az embernek véleménye én is úgy vagyok vele, de ne mondogassa, meg ne beszélje ki csúnyán...
az a házis dolog, na igen a sulis "barátok":D nekem is volt ilyen, hogy amikor nem volt (nevezzük) Sárinak a suliban éppen senkivel beszélni, mert nem jött suliba a barátosnője, akkor jó voltam én is...de amikor ketten voltam, volt, hogy nem is köszöntünk egymásnak...:D
meg régebben volt, hogy pl. éreztem, hogy vki szégyellt más előtt...
eléggé szomorú tud az ember ezek miatt lenni:(
főleg ha egy olyan bnő is van, aki még a szemedbe is mondja a dolgokat, mert van olyan, hogy szeretésből, erősítésként mondja úgy, de azért lehet azt érezni, hogy na ezt most gúnyból, nem szeretetből mondta...
na mindegy:D
igen, megpróbálok nem foglalkozni a beszólásokkal...nem könnyűűű...de hát biztosan "meg lehet tanulni" azt, hogy ne vegyük fel a dolgokat:)
Jaj, rá se ránts! Ez egy ilyen hülye szokás, hogy ismeretlen embereknek beszólogatnak ilyeneket.
Majd pofánvágja őket valaki.
Engem is csúnyáztak már le.
Általánosban egy fiú osztálytársam látott egy képet egy lányról, és beszólt, hogy "ez még nálad is rondább".. Nagyon rosszul esett, de azóta rájöttem, hogy nem kell törődni az ilyen éretlen kis hülyékkel.
Általában olyanoknak szólnak be, akik ezt magukra veszik.
Ismerek olyan lányokat, akik nem szépek, de akkora önbizalmuk van, hogy mindenkivel elhitetik, hogy márpedig ők jól néznek ki. És nekik nem is szólogatnak be ilyeneket.
Egyébként sokan azért csinálják ezt, mert nincs önbizalmuk, és azt akarják, hogy másnak se legyen, ettől meg ők többnek érezzék magukat. Ha lenyomom a másikat, én feljebb kerülök, ez az elvük.
Szóval ha megint találkoznál ilyen fiúkkal,tudd, hogy ezért teszik, és sajnáld őket, ezek buta, éretlen, ostoba emberek!
Rám is mondták, nem egyszer és szarul is eset, és elég gátlásos lettem ezért is! De néhány fiú még is szerelmes volt belém, és a férjem is szeret és a legszebbnek tart már 8 éve.
A szépség relatív! Ha te el tudod magadról hinni, hogy szép vagy és kívánatos, ezt fogod magadból sugározni! Próbáld ki!
Ja igen azt még hadd írjam le, hogy mozgáskorlátozott vagyok ami annyiban látszik, hogy csámpásan megyek. Általában azt hiszik, hogy csípő ficamos vagyok, tehát valahogy úgy mehetek minta a csípő ficamosok :)
(A férjem teljesen egészséges, helyes férfi, még mindig csurgatják utána a csajok a nyálukat és még is én kellek neki).
Akkor most szedjük is össze: átlagosan nézek ki, csúfoltak engem is, csámpásan megyek, mégis elhatároztam magam 8 évvel ezelőtt, hogy igen is jól nézek ki és lás csodát egymásba szeretünk a férjemmel!!!!
Te előnnyel indulsz :)
Neked meg nem a külsőddel van a problémád szerintem, hanem az önbizalmaddal!!!! Nézd az én példámat, meríts az én esetemből erőt, ha egy nyominak sikerült neked is fog!! :D Bízz jobban magadban!!! :)
jajj de kedvesek vagytok:) annyira jól esnek ezek a biztatások:)
sokkal jobb kedvem lett, de tényleg:)
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:58
köszönöm neked is ezeket a kedves szavakat:) és nem vagy nyomi:) tudod, sokkal értékesebb vagy:) örülök, hogy megtaláltad azt a férfit, akivel boldog vagy:)
köszönöm a válaszokat:)
No engem nem azért csúfoltak mert csúnya hanem mert vörös hajú voltam. :) Énis sokszor mentem haza sírva a suliból, persze kicsiként még akkor nem fogtam fel hogy pont ettől vagyok különleges mert vörös a hajam és nem barna meg szőke ahogy a legtöbb embernek. Ma a vörös hajból már világos barna lett (nem tudtam hogy változni fog a hajszínem, mondjuk nem is tűzpiros volt a hajam). Vagyis úgy értem hogy olyan a természetes színe mikor nőtettem le a szőke melírt akkor láttam. :) Ja és 2 hónapja festettem be a hajamat tűzvörösre. Imádom! :)
Egyébként meg ismeretlen idióták beszólásait sose vedd fel, sőt senki beszólását mert egyáltalán nem éri meg hogy te azon bánkódj amit az elkövető már el is felejtett. Állítólag eva longoria is csúnya volt kiskorában(amit szintén kétlek) és lámcsak mi lett belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!