Téged is csúnyáztak már le ismeretlen emberek? :- (
Most jöttem haza a boltból. Ahogyan jöttem 4-5 fiú ment mellettem, és egyik megszólal: "decsúnyavagy"...nem néztem rájuk, de másra nem mondhatták...egymásra miért mondták vola:( annyira rosszul esett, mert ígyis tök rondának látom néha magam:( és ezt, hogy "olyan csúnya ez a lány" kifejezést már régebben a suliban is hallottam, pont akkor, amikor elmentek lányok/fiúk előtt:(
régen azt gondoltoltam, hogy a lányok még oké, hogy kritizálják a másik ( persze ez is nagyon rossz ), de ha már a fiúk is, ott biztos bennem van a hiba:(
Más is volt már így?ezekszerint van alapja, amit mondanak?:(
Egyébként meg, 100%, hogy mindenki csúnya valaki számára. És 100%, hogy szép is sokak számára :) Volt itt egy kérdés valahol, hogy milyen férfira mondja valaki azt, hogy gyönyörű. Van ott pár link. Nekem pl. azok közül egyik sem tetszik. Aztán itt van ez az Alekosz gyerek. Ha csak meglátom véletlenül a TV-ben a hideg ráz ki tőle, bottal nem piszkálnám meg, de úgy fest vannak nők akik meg odavannak érte. Érthetetlen számomra :)
Mivel nőből vagyok, férfi példát mondok, de fordítva is így működik :) Mondták már rám azt is, hogy gyönyörű, és azt is, hogy ocsmány. Uncsi is lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene :) Gondolom neked sem tetszik minden pasi :)
15:44 voltam
Igen, és a mai napig is megteszik egyesek, de nem érdekel. Van párom, ha szakítanánk is lehetne még kapcsolatom, mert sok férfinak azért tetszem, hiába nem vagyok egy átlag ízlésnek megfelelő nő.
A szépség relatív, szóval fogjuk rá, hogy van alapja, ha beszólnak, mert nem mindenkinek tetszhet Juliska, vagy Géza.
21/L
köszönöm a válaszokat:) egyetértek a kommentekkel:)
és igen, nem tetszhetünk mindenkinek, és persze nekem is vannak pasik, akik nagyon nem tetszenek, csak azt nem értem, miért nem tudja ezt magában mondani vki...de hát vannak ilyen emberek:)
jól estek a válaszok:)
köszönöm minden kedves hozzástólónak:)
"csak azt nem értem, miért nem tudja ezt magában mondani vki"
Egyszerűen úgy, hogy bunkó. Az meg legyen az ő baja :)
az az óriásplakátos dolgok tetszett:D
amúgy igen, bunkó aki így kinyilvánítja az ilyen dolgot...és valóban nem kell velük foglalkozni, most már belátom:)
köszönöm a sok számomra nagyon hasznos és nagyon kedves válaszokat:)
Volt. Még 9 voltam mikor az iskola legkomiszabb gyereke félrehívott a játszótéren és szerelmet vallott. Miután visszautasítottam rám ordított, hogy amúgy se akarna ilyen rondasággal járni mint én, csak be akart húzni a csőbe. :)
Az élet nem szépség kérdés, hanem kisugárzásé. Amúgy meg aki tényleg ronda annak sosem mondják a szemébe, úgyhogy megnyugtatlak: biztos, hogy nem vagy ronda, csak a srác akart valami frappánsat beszólni a haveroknak ,hogy legyen értelme a napjuknak. :)
21/L
Rám nem mondtak ilyet, biztos sírnék ha valaki ezt mondaná, mivel nem vagyok hozzászokva. Illetve pontosítok. Általános iskola alsó tagozatban nagyon csúnya voltam és kövér. Akkor ezt minden nap megkaptam a többiektöl. De középiskolától mostanáig, senki nem mondott ilyet. De meg is dolgozom érte, elhiheted. Viszont azt is megértem, hogy nincs mindenkinek ideje naponta 3-4 órákat magával foglalkoznia.
Egyébként meg ne törödj vele, csak az ösbunkók nyílvánítanak hangosan véleményt!
2X/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!