Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Téged is csúnyáztak már le...

Téged is csúnyáztak már le ismeretlen emberek? :- (

Figyelt kérdés

Most jöttem haza a boltból. Ahogyan jöttem 4-5 fiú ment mellettem, és egyik megszólal: "decsúnyavagy"...nem néztem rájuk, de másra nem mondhatták...egymásra miért mondták vola:( annyira rosszul esett, mert ígyis tök rondának látom néha magam:( és ezt, hogy "olyan csúnya ez a lány" kifejezést már régebben a suliban is hallottam, pont akkor, amikor elmentek lányok/fiúk előtt:(

régen azt gondoltoltam, hogy a lányok még oké, hogy kritizálják a másik ( persze ez is nagyon rossz ), de ha már a fiúk is, ott biztos bennem van a hiba:(

Más is volt már így?ezekszerint van alapja, amit mondanak?:(

2011. máj. 11. 15:18
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
79%
Jaj ilyen nekem is volt (: Utólag kiderült, hogy egy csomó csajnak beszóltak már, szóval a gimiben kb mindenkinek meg volt róluk a véleménye.
2011. máj. 11. 15:26
 12/53 anonim ***** válasza:
47%

Persze, szerintem ilyet mindenkinek beszólnak, nekem is szóltak már be ilyet. A dolog pikantériája, hogy a Miss Universe főnökének a legnagyobb mo.-i konkurense akart velem dolgozni meg tucatnyiszor hívtak modellnek. Irigyek, szard le.

25 N

2011. máj. 11. 15:27
 13/53 anonim ***** válasza:
100%
Igen engem is. Nekem is rosszul esett. De nem érdekel mások véleménye. Ilyennek születtem, nem választhattam, hogy csúnya vagy szép akarok lenni... Sajnos a trendi, (általában) gazdag és szép/helyes lányok és fiúk ilyenek a tapasztalataim szerint. Lenézik a másikat... pedig ugyanolyan értékű ember. Egyik sem jobb, sem rosszabb a másiknál... Mégis ítélkeznek felettük.
2011. máj. 11. 15:28
 14/53 anonim ***** válasza:
100%

NEM vagy csúnya, ez egészen biztos! Tudod, mindenkinek más a szép, és ez így van jól - más kérdés, hogy eszméletlenül tahó dolog nyíltan "lecsúnyázni" valakit, ezzel saját magát minősíti... A férjem szokta mondani, hogy ő még nem látott csúnya nőt, mert mindenkiben van valami, ami szép, akkor is, ha nem egy szépségkirálynő!

Ha ápolt vagy, és sokat mosolyogsz, ez még szebbé tesz majd :), és akármilyen testalkatod is van, hordj olyan ruhákat, amik előnyösek számodra!

Amúgy volt olyan osztálytársam, aki aztán nem volt szépnek mondható, de kedves volt, mosolygós, intelligens - ma már boldog, gyerekes anyuka, mert jött valaki, akinek ezek a dolgok fontosabbak voltak, mint hogy valaki babaarccal és tökéletes alakkal rendelkezzen. És van volt osztálytársam, aki mindig is amolyan "suli szépe" típus volt, és túl a harmincon még mindig egyedül van!

Csak azoknak az embereknek a véleményére adj, akik nem ítélnek csak a külső alapján, és hajlandóak időt szánni arra, hogy megismerjenek egy olyan értékes lányt, mint Te vagy :).

2011. máj. 11. 15:29
 15/53 A kérdező kommentje:

olyan jól esnek a biztatások:) hát a mostaniak olyan 14-évesek, nem kimondottan vagány, jóképű srácok voltak...

suliba meg a velem egykorúak...

csak tényleg rossz, mert próbálok sokat tenni azért, hogy jobban nézzek ki, és ilyenkor elkeseredem, hogy ha így is csúnya vagyok másoknak, akkor hiába minden...

2011. máj. 11. 15:30
 16/53 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves szavakat, nem is gondoljátok mennyire örülök nekik:)
2011. máj. 11. 15:32
 17/53 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem vagy csúnya. Amúgy tudod ki az a Barbra Streisand? :) Nőnek szerintem nem túl szép, de annyira "jó nő" mégis, hogy én istenuccse elvenném, és szeretném ha ilyen párom lenne. 33/F.
2011. máj. 11. 15:33
 18/53 anonim ***** válasza:
73%
Barbra Streisand azert "jo no", mert van onbizalma. Habar, ha elolvasod eletrajzat, o sem igy kezdte, fiatalon. Hmm, persze, hogy elvenned, intelligens, gazdag, raadasul jo hangja is van:)
2011. máj. 11. 15:36
 19/53 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a vagánysága tetszik, meg ahogy kezeli a saját külsejét. Egyszer láttam vele egy riportot, amiben mondja, hogy tudja ő hogy nem egy szépségideál, de "letojom, hogy ki mit gondol, így érzem jól magam a bőrömben, akinek nem tetszik, ne nézzen".. valami ilyesmit mondott. Imádom!
2011. máj. 11. 15:38
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Barbara Streisand szerintem nem is csúnya :D Csak olyan érdekes a feje de nem csúnya legalábbis szerintem :):D
2011. máj. 11. 15:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!