Téged is csúnyáztak már le ismeretlen emberek? :- (
Most jöttem haza a boltból. Ahogyan jöttem 4-5 fiú ment mellettem, és egyik megszólal: "decsúnyavagy"...nem néztem rájuk, de másra nem mondhatták...egymásra miért mondták vola:( annyira rosszul esett, mert ígyis tök rondának látom néha magam:( és ezt, hogy "olyan csúnya ez a lány" kifejezést már régebben a suliban is hallottam, pont akkor, amikor elmentek lányok/fiúk előtt:(
régen azt gondoltoltam, hogy a lányok még oké, hogy kritizálják a másik ( persze ez is nagyon rossz ), de ha már a fiúk is, ott biztos bennem van a hiba:(
Más is volt már így?ezekszerint van alapja, amit mondanak?:(
Persze, szerintem ilyet mindenkinek beszólnak, nekem is szóltak már be ilyet. A dolog pikantériája, hogy a Miss Universe főnökének a legnagyobb mo.-i konkurense akart velem dolgozni meg tucatnyiszor hívtak modellnek. Irigyek, szard le.
25 N
NEM vagy csúnya, ez egészen biztos! Tudod, mindenkinek más a szép, és ez így van jól - más kérdés, hogy eszméletlenül tahó dolog nyíltan "lecsúnyázni" valakit, ezzel saját magát minősíti... A férjem szokta mondani, hogy ő még nem látott csúnya nőt, mert mindenkiben van valami, ami szép, akkor is, ha nem egy szépségkirálynő!
Ha ápolt vagy, és sokat mosolyogsz, ez még szebbé tesz majd :), és akármilyen testalkatod is van, hordj olyan ruhákat, amik előnyösek számodra!
Amúgy volt olyan osztálytársam, aki aztán nem volt szépnek mondható, de kedves volt, mosolygós, intelligens - ma már boldog, gyerekes anyuka, mert jött valaki, akinek ezek a dolgok fontosabbak voltak, mint hogy valaki babaarccal és tökéletes alakkal rendelkezzen. És van volt osztálytársam, aki mindig is amolyan "suli szépe" típus volt, és túl a harmincon még mindig egyedül van!
Csak azoknak az embereknek a véleményére adj, akik nem ítélnek csak a külső alapján, és hajlandóak időt szánni arra, hogy megismerjenek egy olyan értékes lányt, mint Te vagy :).
olyan jól esnek a biztatások:) hát a mostaniak olyan 14-évesek, nem kimondottan vagány, jóképű srácok voltak...
suliba meg a velem egykorúak...
csak tényleg rossz, mert próbálok sokat tenni azért, hogy jobban nézzek ki, és ilyenkor elkeseredem, hogy ha így is csúnya vagyok másoknak, akkor hiába minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!