Lányok! Akik festik a hajukat, megbántátok hogy befestettétek?
Igen. Amikor befestettem, még tini voltam, és seszínű volt a hajam, nem tetszett. Mindenféle színt kipróbáltam, végül jó ideig szőke voltam.
Nagyon gyönyörű volt, jó hosszú is, de az ápolása egy vagyonba került - fodrász, speciális sampon, balzsam, pakolások, hajápolók... egyszer kiszámoltam, közel 10 ezret költöttem rá havonta.
Persze megérte, mert tényleg gyönyörű volt.
De aztán jött a válság, nem volt annyi pénzem. Egy ideig szenvedtem vele, de egyszerűen nem bírtam megfizetni, ami kell rá, és a szőke haj ha nem ápolják nagyon-nagyon, akkor iszonyú csúnya, seprűs, száraz, fénytelen, töredezett, fujj! Biztos tudod, miről beszélek.
Tönkre is ment hamar a hajam.
Végül nem tudtam mást tenni, vártam pár hónapot, amíg lenő pár centit, és rövidre vágattam, kb. olyan emmawatsonosra. Az nagyon megviselt, pedig úgy csináltuk, hogy elöl maradt két hosszabb tincs, szóval a tükörbe nézve nem volt annyira rémes. De nekem világéletemben hosszú hajam volt, így ez nem sokat segített.
De már egész jól visszanőtt, másfél éve lett levágva, lassan eléri a lapockám (ugye utána kellett még vágni a forma miatt). Pont a héten állapítottam meg, hogy végre megint normális hosszúságú hajam van :)
És ami vicces: nagyon szép a színe! Nem is emlékeztet arra, ami a festés előtt volt, most dús, élettel teli.
Nem vagyok alapvetően a hajfestés ellen, és ha elkezdek őszülni, biztosan megint festeni fogom. De amíg szép a saját színe, addig inkább azt a pénzt és időt ennek az ápolására fordítom, sokkal jobb így :)
Soha nem bántam meg, világos szürkés barna az eredeti hajszínem, amit kb 14-15 éves koromtól festek. Voltam már mindenféle árnyalatú barna, szőke melír csíkos, fekete, vöröses, lilás, narancssárga, rézvörös, és most mogyoróbarna. Ha töredezett a vége, akkor visszavágattam, megnőtt és annyi. Emellett vasalom is rendszeren, a hajamnak az ég világon semmi baja. Hálistennek :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!