Lányok! Akik festik a hajukat, megbántátok hogy befestettétek?
Szerintem nem kell olyan sokat várni arra, hogy újra eredeti hajad legyen ha levágatod visszanő az 1 év alatt. Azt ki lehet bírni:)
egyébként az fontos, ha festetni akarsz, hogy ne nagyon eltérő hajszínt válassz az eredeti hajszínedtől. Mert ha nagyon eltérő, akkor állandóan festegetheted, és akkor fogod megbánni. De ha nem túl eltérő, az szép is lehet. ÉS nem annyira káros. Mert elég akkor csak 3-6 hónaponta festeni.
megbántam... most vagyok ott, hogy alig van hajam, ami van az is csúnya,száraz,töredezett,fénytelen, lenő folyamatosan, hamar zsírosodik, szálkás, lenyalt... Szőke vagyok (nagyon világos) Áááá de utálom..... Nyáriszünetbe fogom visszafesteni világosbarnára...
:(
igen is meg nem is
igen: elég hamar festettem be (15 évesen), és most hülyén nézne ki, ha hagynám lenőni => mindig újra kell festeni, ami ugye tönkreteszi a hajam
nem: sokkal jobban áll a sötét hajszín :)
Először is a lenövesztést nem tudod időben meghatározni, attól függ mekkorára növeszted? Mert ha rövid frizkót akarsz, az lenől pár hónap alatt, ha meg akkorát mint az enyém (hátközépig érőt) az 2 év inkább. Persze néha csipkedni kell a végéből, frissíteni.
Enyém sötétszőke (anyu szerint "seszínű") aztán abba lett melír téve 3-4 éve, de nagyon jól áll, és nem feltűnő ha lenő, olyan mintha a nyári napszítta szőkeség nőne le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!