Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megbántátok, hogy elkezdtetek...

Megbántátok, hogy elkezdtetek hajat festeni?

Figyelt kérdés
Milyen az eredeti hajatok, és milyen színűre van festve?
2011. aug. 10. 18:28
 1/10 anonim válasza:
100%
Nem. Amugy kozep barna, de mar vannak benne osz hajszalak, elsosorban azert festetem, feketere vagy mahagoni vorosre egyebkent.
2011. aug. 10. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

én egy picit igen..

mélyszőke voltam,mindenki aztmmondta milyen gyönyörű ,de én nekem nem tettszett,ezért vörösre festettem.. mondjuk imádtam, de azóta barna lettem.. csak egy dolog miatt bántam meg: sajnos nagyon elromlott a hajam minősége,és ezt nagyon bánom..:(

2011. aug. 10. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nem. alapból közép(seszínű)barna és csokibarnára/sötétbrnára festem.
2011. aug. 10. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Nekem is olyan seszínű a hajam. De egyébként sok az ősz hajszálam fiatal korom ellenére, és ezért festem sötétbarnára. de most gondolkodom valami világosban 18L

2011. aug. 10. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
El se tudnám magam képzelni eredeti hajszínnel (barna) :D Most fekete és egy pillanatig se bántam meg, hogy befestettem.
2011. aug. 10. 18:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, sötétszőke az eredeti, vörösre festem (normális, természetes vörösre, nem ilyen pirosas marhaságokra), és sokkal jobban áll. Előtte voltam már (majdnem)platinaszőke, mahagóni barna, fekete, kékes fekete, rezes vörös, de ez a mostani színe ami a legjobban bejön. Bár szeretnék még szőke is lenni egyszer, valami természetesebb árnyalatú, de nem az eredeti hajsznem, mert az olyan unalmas, semmilyen. 20N
2011. aug. 10. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem, bár nem csinálnám újra, mert már nem tetszik.

Barna hajam volt és szőkére festettem , egy pár hónapig tetszett, aztán macerásnak gondoltam, de nem bántam meg, hogy voltam szőke, ha nem tettem volna meg még mindig tűkön ülnék, hogy kipróbáljam milyen is a szőke haj.

2011. aug. 10. 18:55
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen. 9 hónapig festettem, de aztán vissza akartam kapni az eredetit. 3,5 év alatt lenőtt derékig és most már boldog vagyok, hogy visszakaptam az eredeti hajam.

19/L

2011. aug. 10. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon.
2011. aug. 10. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Jajj nagyon.

Eredeti hajszínem vörös. Gyönyörű szőkés-vöröses, de leginkább vörös.

15 évesem rám jött a mánia, hogy utáljam a hajam, ezért kiszőkíttettem! Nem is bírta a hajam sokáig, 11 hónap után visszatértem a vöröshöz. Sajnos már nem sok esélyt látok arra, hogy visszakapjam az eredeti hajszínemet. Bármit is próbáltunk a fodrásszal, nem tud olyat kikeverni, mint az eredeti. Így sajnos marad a hasonló színűre festés 2-3 havonta, amikor már nagyon zavaró lesz a lenövés. Hál istenek csak 1-2 árnyalat a különbség, szóval annyira nem vészes, de ez még mindig roncsolja a hajam. :((

NAGYON MEGBÁNTAM.

2011. aug. 10. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!