Megbántátok, hogy elkezdtetek hajat festeni?
én egy picit igen..
mélyszőke voltam,mindenki aztmmondta milyen gyönyörű ,de én nekem nem tettszett,ezért vörösre festettem.. mondjuk imádtam, de azóta barna lettem.. csak egy dolog miatt bántam meg: sajnos nagyon elromlott a hajam minősége,és ezt nagyon bánom..:(
Igen.
Nekem is olyan seszínű a hajam. De egyébként sok az ősz hajszálam fiatal korom ellenére, és ezért festem sötétbarnára. de most gondolkodom valami világosban 18L
Nem, bár nem csinálnám újra, mert már nem tetszik.
Barna hajam volt és szőkére festettem , egy pár hónapig tetszett, aztán macerásnak gondoltam, de nem bántam meg, hogy voltam szőke, ha nem tettem volna meg még mindig tűkön ülnék, hogy kipróbáljam milyen is a szőke haj.
Igen. 9 hónapig festettem, de aztán vissza akartam kapni az eredetit. 3,5 év alatt lenőtt derékig és most már boldog vagyok, hogy visszakaptam az eredeti hajam.
19/L
Jajj nagyon.
Eredeti hajszínem vörös. Gyönyörű szőkés-vöröses, de leginkább vörös.
15 évesem rám jött a mánia, hogy utáljam a hajam, ezért kiszőkíttettem! Nem is bírta a hajam sokáig, 11 hónap után visszatértem a vöröshöz. Sajnos már nem sok esélyt látok arra, hogy visszakapjam az eredeti hajszínemet. Bármit is próbáltunk a fodrásszal, nem tud olyat kikeverni, mint az eredeti. Így sajnos marad a hasonló színűre festés 2-3 havonta, amikor már nagyon zavaró lesz a lenövés. Hál istenek csak 1-2 árnyalat a különbség, szóval annyira nem vészes, de ez még mindig roncsolja a hajam. :((
NAGYON MEGBÁNTAM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!