Fontos.! Megbántátok a tetoválást?
Van. Derekamon. Nem. Nem emlékszem. Nem. Őszintén szólva úgy vagyok vele, hogy sehogy. Én látom a legkevesebbet, nem nézhetem magam egész nap a tükörben. Még csak alaposan sem tudtam megvizsgálni. A férjem ismeri minden kis zegét-zugát, de én nem :D
A jövőben meg már annyira elfogadott lesz a tetoválás, hogy senki sem lepődik meg ha a nagyijának van. Pár évvel ezelőtt azt olvastam, hogy már minden 7. felnőttnek van tetoválása, szerintem ez a szám már jóval csökkent :)
25/l
nem inkább, nőtt? :)
amúgy nekem 5 van, és egyiket sem bántam meg. nyilván azért, mert nem varratok magamra minden nonfig izét, aminek semmi jelentése nincs számomra.
én sem szóltam semmit, amikor kiskoromban megláttam, hogy a papámnak mennyi tetoválása van. szerintem a gyermeked sem fog (persze ha nem valami ostobaságot akarsz varratni:D)
első voltam
Szia :)
Nekem apopsim jobb felén van.Egy ordog,aki angyal és jointot szív.Azért rakattam magamra,mert szoke gondor kis angyalka vagyok,akibe az ordog bujt :D és régen szerettem a joságot,azaz a jointot.Azota már megkomolyodtam,van egy 4hos kislányom,és persze nem szívok :P
Végképp nem bántam meg,és még lesz is 1-2tetkom.A bal vádlimra szeretnék még,meg a hátamra és a gyurus ujjamra,mint eljegyzési gyuru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!