Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fontos.! Megbántátok a tetovál...

Fontos.! Megbántátok a tetoválást?

Figyelt kérdés
Van tetoválásod? Hol? Megbántad, hogy csináltattad? Akadtak vele problémáid? Nem aggódsz, hogy mi lesz, ha idősebb leszel?
2011. szept. 3. 20:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

27 éves fogok, most fogom a csuklómra tetováltatni a fiam kezdőbetűjét.

Engem anyukám ezekkel ijesztget:

- meg fogom bánni

- hogy fognak felvenni a szakmámban melóba? (államigazgatás)

- mit fognak szólni mások ha öregen strandra megyek és ott virít a tetkó?

Válaszaim:

- Mivel nem divattetkót csináltatok hanem valamit aminek érzelmi oka van, és a fiam mindig a fiam marad, nem hiszem hogy megbánnám (azaz nem az aktuális pasimat tetováltatom magamra)

- állásinterjú: a csuklómon lesz, másfél centi, tehát a megoldás a karóra. De természetesen megmondom hogy van, de természetesen irodában mindig takarva lesz. Az őszinteség még jó pont is lehet egy interjún.

- öreg kor: mivel akinek van egy csepp esze, nem gondolja majd hogy 70 évesen tetkóztattam, tehát nem azt gondolják majd hogy jaj de hülye vénlány, hanem azt hogy de vagány csaj lehetett fiatalon. Plusz: nem hiszem hogy öreg néniként bárki a testemet fogja vizslatni :)))

2011. szept. 3. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
bocsi 27 éves vagyok
2011. szept. 3. 21:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántam meg, nem is fogom. Nekem az egész hátam ki van varrva, ez csak rajtam létezik, nincsen senki máson. Hülyeség is lenne, hiszen én állítottam össze, nekem fontos, és engem jellemző motívumok vannak rajtam, a tetováló pedig megtervezte, h hogyan is lenne jó mindez. Szóval csak egyedi dolgokat szabad, nem csak nonfi sz.a.r.o.k.a.t. ja 25/n 1,5 éves kisfiú anyukája
2011. szept. 3. 22:21
 14/17 anonim ***** válasza:

Van kettő, nem bántam meg, bár az egyik kicsit hibás...

(derekamon van egy, ami NEM nonfiguratív, hanem van értelme, és jelentéssel bír, csakhát... szimmetrikus lenne, de jobb oldalt kb 1 centivel lejjebb van, mint a másik oldalon, elképzelhető, hogy a gerincferdülésem miatt... ennek ellenére nem bánom, hogy ott van:-)) A másik a bal felkaromon van, szintén számomra fontos.

És tervezek még többet is, ha lesz rá keret.

Mindkettő olyan helyen van, hogy munkahelyen takarható.

Egy idős ember bőre alapból ráncos, és nem szép látvány, de a korral jár, és ez a természetes, így nem oszt, nem szoroz, hogy van-e rajta minta, vagy sem:-D

2011. szept. 3. 22:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan még csak pár napja van, de egyáltalán nem bántam meg :) Nagyon akartam már régóta.

Hogy munkavállalásnál ne akadályozzon, tedd olyan helyre, ahol nem látszik, nekem pl. az oldalamon van.

Gondom semmi nem adódott vele, kicsit rossz volt, amíg csinálták, de hát ez ilyen...viszont szépen, gyorsan gyógyul, nem kell félned tőle.

2011. szept. 4. 11:33
 16/17 anonim ***** válasza:
19 éves soktetkós lány vagyok, 2. válaszoló. jelenleg stewardessként dolgozom, ahol nem lehet látványos tetkó. nos, nekem körülbelül az összes ilyen :D simán le lehet alapozni, púderezni, bár vastagon kell felkenni, meg jobb minőségűt, de így nem is látszik.
2011. szept. 4. 11:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Van, 4 darab, nem bántam meg őket, 4 éve tetováltatok, minden évben egy új. Mellnél, lapocka, két felkar.

Mellnél gothos rózsa, lapockámon egy delfin vízi tájjal, (ami egy szép nap egész házassá növi ki magát), egyik vállamon egy hatalmas sellő ücsörög, másikon virágok vannak. Mindegyik színes és nem kicsik.

Semmi problémám nem volt vele, eddig. Nem aggódok, ha idősebb leszek, úgyse ez fog aggasztani.

Lesz még bőven, ugye teli hát lesz, a két oldalam (hasnál) és a combjaim térdig, körbe, körbe. Ezek mind takarhatóak.

22/L

2011. nov. 27. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!