Szerintetek megbánom ha levágatom a hajam? Ti megbántátok?
Nekem mindig rövid hajam van-volt-lesz.
Gyerekkoromban anyám ragaszkodott ahhoz, hogy a kislánynak hosszú haja van.
Aztán jött a kamaszkor, és fokozatosan vágattam egyre rövidebbre. Tehát először lapockáig érőre, aztán vállig, fülig, amíg eljutottam a pixie frizuráig, és úgy éreztem, ezt kerestem!!
Azóta időnként jön, hogy húúú, most megnövesztem, fél évig növesztem, aztán rájövök, hogy nem tetszik, és szinte felszabadulok, mikor megint sünire vágatom.
A többség szerint jobban is áll. :)
Vágass belőle először egy keveset, aztán még vágathatsz, ha nem érzed úgy, hogy megbántad.
A hirtelen vágás lehet, hogy kifejezetten tetszeni is fog, kényelmes lesz, nem kell vele annyit vacakolni, de még mindig nőies és jól alakítható az a hajhossz, amit leírtál.
Amúgy: a haj kinő. :)))
Bár... ha tényleg ennyire kócolódik, tönkrement, felemás színű, szerintem a vágatás a legjobb döntés. :) Az egészséges haj sokkal szebb, mint a hosszú szálkás!!
Ha utálod a hajad, vágasd. Hasonlóan voltam anno, mint te most, levágattam, és kb új amber lettem tőle.
Azóta most növesztem egy ideje, de egyre inkább szemezek valami egészen rövid fazonnal, olyanom még úgyse volt. :D
Amúgy valamelyik előző hozzászólónak, aki azt állítja, hogy a vágatás miatt lett rosszabb haja: sztem régen is ez volt a max hossza, csak kislánykorában nyilván jóval alacsonyabb volt. xD Na meg még 20éves korig, meg szülés után pl nagyon meg tud változni a haj szerkezete, de inkább a hormonoktól, mint a vágástól.
múgy ez tényleg csak haj. Megnő! Én durván 2,5-3 éve növesztem, lassan a derekamig ér, és vállig érő bubifrizum volt előtte.
Ez elég drasztikus változás, így elsőre. Először kevesebbet vágass belőle, pl. vállig érőre. Ha azt megszoktad és szereted, elgondolkozhatsz a bubin.
És ha nem vagy az a típus, aki sokat állítgatja a haját, nem annyira javaslom ezt a fazont...
De én mindenképpen levágatnék belőle.
Nekem is derékig érő hajam volt, nagyon ragaszkodtam hozzá, de kb. 1 hónapja vágattam belőle 10-20 centit. Igaz, ez nem olyan rengeteg, de azért van különbség. Sokkal jobban tetszik így, egészségesebb a hajam és nem csak úgy "lóg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!