Szerintetek megbánom ha levágatom a hajam?
Szerintem nem :) Csak lesz egy kis formája,de a hossza ugyanúgy megmarad. Nyugodtan csináltasd meg.
Amúgy nekem is ugyanilyen hajam van,és csak nagyon ritkán vasalom,úgyhogy ez sem lehet gond. Csak annyi,hogy ha jobban megszedeted,akkor jobban begöndörödik.
most gondoljak az én esetemre? szép hosszú egyenes mellbimbóig érő hajam volt ,míg én is meguntam és gondoltam vágatok bele fokozatokat.Utálom! össze vissza hajlik ha kivasalom akkor se olyan jó mint régen volt:(
de te tudod lehet nekem volt rossz a fodrászom.CSak nem értem másnak olyan szögegyenes marad a haja miután ki van vasalva.:(
Szia!
Szerintem félfrufrut hanyagold! Nagyon eredeti lehetsz igy a hajaddal, nem olyan 'tucat'.
A fokozat jó ötlet, de attól függ hogy mennyire nagyot akarsz, milyen fentről kezded.
Szerintem kb lapockától,fentebbről ne.
Biztos nagyon szép hajad lehet:)
Félfurfru az ok, azzal nem lesz gond. ha azt a picit vasalod is nem lesz semmi baja (tapasztalat)
viszont fokozatokat ne, szerintem egy hosszú haj úgy az igazi ha minden egyes tincs ugyanolyan, ráadásul össze-vissza fog állni.
le ne vágasd :OO
nekem is hosszu hajam volt,levágattam még régebben és nagyon megbántam :(
most a vállamig ér :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!