Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek megbánom ha...

Szerintetek megbánom ha ilyenre festetem a hajam? (kép lent)

Figyelt kérdés

Szóval nagyon tetszik nekem ez a szín. A hajam eredeti sötétbarna most is sosem volt festve, de már nagyon unom és ez a barnás-vörös eléggé bejön.. nemtudom h hogy fog állni hát reménykedek..

:(

[link]

[link]

2011. júl. 13. 12:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
A szín nagyon jó, de szerintem megkövetel hozzá egy stílust, színben passzoló ruhákat, kiegészítőket, stb. Ha ezek is mennek, akkor hajrá, mert gyönyörű szín :)
2011. júl. 13. 13:03
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
egyetértek az előzővel!nekem tetszik a szín,de a vöröses árnyalatok eléggé kényesek.
2011. júl. 13. 13:05
 3/14 anonim válasza:
54%
nagyon jól néz ki ez a hajszín!!! biztos jólállna, mert hű, nagyon megtetszett nekem is, ruhákat meg kiegészítőket szerintem simán tudsz hozzájuk úgy venni dolgokat. hajrá! :)
2011. júl. 13. 13:08
 4/14 anonim ***** válasza:
58%

nem bánod meg,mert gyönyörű szín,viszont ruhában téll olyanok kellenek amik illenek hozzá:D ha esetleg nem tudod hogy mik ezek,akkor leírok párat:

zöld,keki,sárga,fekete,fehér,sötétkék(egyesek szerint a "rikító kék is,bár ez nekem már furcsa lenne),ciklámen,szürke,szép élénk piros,farmerszín,rozsdaszín...ilyesmik:D der majd kitapasztalod h mi jó a hajadhoz,a szemedhez és a bőrszínedhez is:D

2011. júl. 13. 13:26
 5/14 anonim ***** válasza:
58%
ehhez a hajszínhez tényleg jó ruha és világos bőrszín kell.
2011. júl. 13. 13:31
 6/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ eddig :) a ruháim pont ilyen színűek, a bőröm viszont nem teljesen sápadt fehér.. nyáron egész nap kint vagyok most elég barna mindenem, és alapból se vagyok az a sápadt színű.. Az baj lehet ?
2011. júl. 13. 13:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem :)

Nyugodtan csináld,szerintem jól állna.Télre meg amúgy is mindenki "kifehéredik"

2011. júl. 13. 16:34
 8/14 A kérdező kommentje:
és még egy kérdésem lenne :) a szemöldököm nekem fekete színű. Milyennek kéne lennie hogy jó legyen?
2011. júl. 13. 21:15
 9/14 anonim ***** válasza:
nekem ilyen volt. ha kicsit is sötétebb a hófehérnél a bőröd, akkor már gázul néz ki...
2011. júl. 13. 23:50
 10/14 A kérdező kommentje:

kedves utolsó! Lehet, hogy neked az arcodhoz nem illet! De szerintem ez sok midentől függ küldök pár példát akik nem sápadtfehér bőrűek :

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 14. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!