Szerintetek megbánom ha ilyenre festetem a hajam? (kép lent)
Figyelt kérdés
Szóval nagyon tetszik nekem ez a szín. A hajam eredeti sötétbarna most is sosem volt festve, de már nagyon unom és ez a barnás-vörös eléggé bejön.. nemtudom h hogy fog állni hát reménykedek..
:(
2011. júl. 13. 12:56
11/14 anonim válasza:
Szia! Az előbbi kommented 2. példája nem jó, mert Bella nagyon fehér bőrű, csak a képen javítottak rajta. Egyébként milyen festéket fogsz használni?
12/14 anonim válasza:
Nekem volt ilyen színű a hajam évekkel ezelőtt. Tényleg nagyon szép, de egy valamire készülj fel...én elég minőségi 1000-1500 Ft-os festékkel festettem, de mivel 2 naponta hajat mosok, ezért már 2-3 hét után sokat fakult a szín, többször kellett újra festeni. Nem tudom, te milyen sűrűn mosod a hajad, de mindenképp újra kell majd festened és nem csak a tövén, ahogy a többi színnél. Ez meg eléggé tönkreteszi a haj minőségét, én még egyszer nem vállalnám be.
13/14 A kérdező kommentje:
Fodrásznál festem. Tönkreteszi a hajam???? :( hajaj...
2011. júl. 15. 14:01
14/14 anonim válasza:
Az mindegy sajnos, hogy hol fested, mert nekem fodrász mondta, hogy a vörös színnek alaptulajdonsága, hogy gyorsan kopik. Ha nem akarod, hogy tönkretegye, akkor kevesebbet kell festetni, de akkor nem lesz szép a szín...ezzel meg ugyanott vagy, akkor minek festeni? Nem rosszból tényleg, de nagyon nem ajánlom, nekem ilyen fura nyúlós lett tőle a hajam állaga, meg tört a vége, 2 év kellett mire teljesen rendbe jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!