Festett fekete hajúak, megbántátok a feketét?
Nagyon megbántam!!!
Most tartok ott, hogy több mint fél év alatt a 90%-a "eltűnt". Már úgy éreztem ettől sosem lehet megszabadulni!
JObban hullott tőle a hajam, mivel a fekete csak rosszat tesz a hajnak! (fodrász mondta)
Ha teheted inkább ne fesd be!
Szia! Én vagyok a ne fesd feketére többet klub elnöke!
14 voltam mikor kékesfeketére festettem mert az milyen jó. Most vagyok 22 és még mindig szenvedek vele. Sokáig jó is volt meg szép is meg hurrá, de egy idő után rá is untam, meg a gyönyörű vastag hajamnak kb fele kihullott (sejthető h hullott volna amúgy is, de a fekete terheli meg legjobban a hajat). Aztán átfestettem, kiszívták, ledobta, kiszívták, ledobta, stb. Aztán 1, csúnya is volt, teljesen sosem jött rendbe, mert átmenetes volt stb. 2, tele volt már a t-köm vele, hogy nem néz ki sehogy a fejem, uh mégegy évre kb feketére hagytam. Aztán valahogy levakarták a fejemről, sok sok kiszívás és átmenetes hajköltemény után (itt már a tablófotózásnál járunk, és igen ocsmány lett...). Persze a hajam a sok festés-szívás témában tönkre is ment, uh megcsonkolták szegénykémet párszor. Azóta nem érte fekete a hajam. Sötétbarnát használok. Szinte ugyanaz, nem sok a különbség tényleg, így a végén sem feltűnőek azok az utolsó fekete centik, és nem is károsodik annyira a hajam. És szép hosszú, egészséges. Csak persze tupírozni kell, mert alig van :D
Uh ha rám hallgatsz, nem feketét hanem sötétbarnát használsz!
Amikor fekete volt a hajam, akkor szerettem. Amikor meguntam, megőrültem tőle.
Félév volt nekem is, míg megszabadultam tőle és nagyon durván tönkretette a hajamat. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!