Fekete hajból szőkét lehet leszivatás nélkül?
Photoshop játszik?
Szőkítőpor plusz peroxid. Amúgy nincs nagyon más lehetőség, a fekete hajat nem igazán fogja be az általános festék, kivéve ugye a leszivatás után, ami többszöri alkalom is lehet, ha szőke hajat akarsz.
Mellesleg ne akarj szőke hajat, szebb a fekete. :)
Szia kedves sorstársam! Én már túl vagyok rajta.
Itthon csináltuk, barátnőmmel. Kallos szőkítőpor (ez a legjobb!) és 12%-os 'peroxid.
Először próbáltam a syoss szőkítőjét....semmit nem ér...próbáltam a garniert....az már csinált valamit. Aztán 3X szőkítőpor+peroxi!
Na eeeeeeeez, vitte. De azt hittem nem marad hajam. Szerencsém volt, nem égett le. Hihetetlen. De ezt mégegyszer nem csinálnám meg, hetente csak 1x szívatnám.
Most szép szőke vagyok egyébként!:))))))))))))))))
De gondolkodom, hogy visszafestem feketére......csak ha már ennyit szenvedtem a szőkéért, mostmár hagyom egy ideig....
Én azt javaslom, tényleg komolyan, hogy heti 1X szívatás bőven elég!
Előző! A Syoss szőkítő a fekete hajra nincs hatással (ott van a színskála a doboz hátulján). Nekem fodrász mondta, hogy 2-3 hetente ajánlatos szívatni, mert több hét alatt távozik a hidrogén a hajszerkezetből, így ha 2-3 hetente szívatod akkor sokkal szebben szőkülsz, de függ még a hosszúságától is.
Milyen hosszúságú most a hajad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!