Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete hajból szőkét lehet...

Fekete hajból szőkét lehet leszivatás nélkül?

Figyelt kérdés
otthon szeretném megcsinálni
2011. nov. 2. 13:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
És ez nem roncsol úgy, mint a szőkítő?
2011. nov. 2. 19:19
 12/20 anonim ***** válasza:
A Colour B4-ről van szó? Én használtam és az eddigi legszebb színeredményt értem el vele. Fekete hajból 1. festésre sötétbarnát csinált. Abszolút nem lett semmi baja a hajamnak, kezdésnek a legjobb.
2011. nov. 2. 19:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Utolsó: ez komoly? Én már 3 éve festem, voltam szőke, most 1 éve fekete... van esélyem nekem is sötét barnára?
2011. nov. 2. 19:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Már irtam neked én javasoltam a szinleszdőt.Szerintem simán lehetsz sötétbarna.Igen color B4.
2011. nov. 2. 20:58
 15/20 anonim ***** válasza:

ma 16:41 vagyok

Vállig ér a hajam. Ez miért fontos?

2011. nov. 2. 21:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem azért fontos hogy milyen hosszú a hajad ,hogy elég lesz e egy doboz,mert lehet hogy neki hosszabb,de gondolom neki is elég lesz.
2011. nov. 3. 12:22
 17/20 anonim ***** válasza:

19:45

Nekem 7 évig volt festett fekete hajam és kipróbáltam a Colour B4-et, így lett sötétbarna. Talán te még szebb színt is kapsz, mint én ha csak 1 évig voltál fekete :)

Kérdező!

Azért fontos a hajad hosszúsága, mert a tested hőmérsékletétől függ hogy sikeres lesz a szívatás vagy nem. Értelemszerűen a fejbőrödhöz közel, a hajtöved lesz először szép szőke, de ahogy lefelé haladsz egyre alacsonyabb a hőmérséklet, ezért nem szívja ki egyenletesen a hajat. Minél hosszabb annál sötétebb marad a hajvéged. Javasolták, hogy hajszárítóval helyettesítsem a hőt a hajvégeken, de semmi értelme nem volt csak porosabb állaga lett a kevert anyagnak (szőkítő por + peroxid).

2011. nov. 3. 14:04
 18/20 anonim ***** válasza:

Én vagyok a vállig érő hajú...

értem. Igen, sötétebb maradt alul. Amúgy 3 adag ment rá minden alkalommal, igaz nekem nagyon dús és vastag szálú hajam is van.(3 szőkítőpor+3peroxid), mert a szőkítőt csak úgy issza a haj. Ja és most lett befestve, festékből is több kell rá, mint amikor fekete volt. Valahogy a szőkét jobban beissza a haj...

2011. nov. 3. 14:42
 19/20 anonim válasza:
Sziasztok.Milyen árban van ez a colour B4?És ez a Dm-ben kapható csak?
2011. nov. 23. 20:08
 20/20 anonim válasza:
Én ma vettem a dm-ben elég húzós,mert3200ft volt:-(De viszont majdnem fekete volt a hajam és leszívta világosra ilyen szőkés vörös.
2012. márc. 13. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!