Rinna kérdése:
Tényleg ennyire roncsolja a hajat a fekete hajfesték? :O
Figyelt kérdés
2 napja festettem a hajam feketére. Előtte szőkésbarna volt. A hajam a Garnier és a Loreal-os festékeket szereti. Most a Garnier kékesfeketével festetettem és sok hajam kihullott mosás után + törik. Fésülés után mindig nézem, sok apró kis darab letörik a hajamból, viszont nem látszik a hosszán. Akinek volt hasonló tapasztalata hogyan oldotta meg? :/2011. nov. 4. 10:30
1/23 anonim válasza:
Nagyon nagyon roncsol! Én 3 évig voltam fekete, a fél hajam kihullott! Ráadásul nehéz volt megszabadulni tőle, 15-20cm-t vágni kellett a hajamból. Szóval nem ajánlom senkinek!
2/23 anonim válasza:
nekem is rettenetesen hullott a hajam, amíg feketére festettem
és 100%, hogy attól, mert mióta abbahagytam, normalizálódott a helyzet
3/23 anonim válasza:
amikor nekem feketére volt festve a hajam sokkal jobban nőt mint bármikor :( viszont totál nem állt jól ez a hajszín és tényleg nehéz megszabadulni tőle :S
4/23 A kérdező kommentje:
És nektek is tört ilyen kis darabokban? Mert ez fura h nem látszódik a hosszán meg semmi, viszont sok pici letörik
2011. nov. 4. 11:04
5/23 anonim válasza:
Vasalod? Lehet, hogy attól van. Amúgy nem irigyellek, nekem több mint egy évembe telt megszabadulni a fekete színtől. Most már eredeti a hajszínem, csak nagyon rövidre le kellett vágni.
6/23 anonim válasza:
Nekem a fekete előtti legsötétebb barna volt a hajam, mindenki azt mondta rá, hogy fekete. szinte ápolta a hajamat, olyan volt, mint még soha, nagyon szép volt! Igaz, fodrász csinálta, nem volt olcsó a színe, de nem ment tönkre a hajam.
7/23 anonim válasza:
ja, és a vasalástól nem megy tönkre a haj, ha nem minden nap vasalod és hővédőt használsz, nekem azóta selymesebb lett és fényesebb is. ha nem vasalom, drót és göndör, rémes.
8/23 anonim válasza:
nem hull jobban, csak mivel sötét a színe, jobban látszik. majdnem 6 éve vegyok fekete, és még mindig nagyon-nagyon sok hajam van.
9/23 anonim válasza:
Nekem azt mondta a fodrász, a fekete roncsol a legjobban, szinte még jobban, mint némely szőke.
10/23 A kérdező kommentje:
Nem vasalom. Sose vasaltam. Nyíl egyenes hajam van :/ Hullani nem hull annyira, csak festés után volt, inkább törik kis darabokban de azt nagyon :D
2011. nov. 4. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!