Rinna kérdése:
Tényleg ennyire roncsolja a hajat a fekete hajfesték? :O
Figyelt kérdés
2 napja festettem a hajam feketére. Előtte szőkésbarna volt. A hajam a Garnier és a Loreal-os festékeket szereti. Most a Garnier kékesfeketével festetettem és sok hajam kihullott mosás után + törik. Fésülés után mindig nézem, sok apró kis darab letörik a hajamból, viszont nem látszik a hosszán. Akinek volt hasonló tapasztalata hogyan oldotta meg? :/2011. nov. 4. 10:30
11/23 anonim válasza:
Eddig én sem jöttem rá hogy a feketétől hullik azt hittem hogy évszak váltás miatt hullik,hál istennek nem olyan sok de azért tört is rendesen.Az volta rossz mikor lenőtt és úgy nézett ki középen a lenövés mintha kopaszodnék mivel világos az eredeti hajam.Egyszer aztán úgy döntöttem szint váltok,de sajna a barnák nagyon világosra fogta be a hajtövem,arra gondoltam hogy sötét violával kenem a hajtövem ez befogta a hajtövem és most igy növesztem le a feketét,nekem nagyon tetszik most.És elmondanám azóta hajmosásnál sokkal kevesebb hajam jön ki.Pedig imádtam a feketét most már kezd rendbe jönni a hajam és jobban is nő.Nekem nem vált be fekete.Szerintem picit vágass belőle,és heti 1 hajpakolás,hajvégápoló.
12/23 anonim válasza:
ekem is jól meggyötörte a hajamat a fekete festék. Persze nagyon imádtam azt a színt - úgy egy évig, utána már nagyon meg akartam szabadulni tőle. Drasztikusan leszívtam, kb 3 alkalom után már szinte fehér lett, és állítom, a leszívás nem ártott neki annyit, mint a fekete.
13/23 anonim válasza:
2. vagyok
nem töredezett, csak iszonyúan hullott
és nem, nem csak "sötétebb volt és jobban látszott" - valóban rengeteg kihullott, és csak az segített rajta, hogy leálltam a feketére festéssel
14/23 A kérdező kommentje:
Hát most kicsit beparáztam :D Legközelebb vmi lágyabb festékkel próbálkozom
2011. nov. 4. 18:26
15/23 anonim válasza:
2 évig voltam fekete...rohadt sok hajam kihullot( és nem csak többnek láttam mert sötét...) most próbálom eltüntetni a feketét de nem egyszerűű! nagyon szerettem fekete a hajam...de nagyon sok kihullot!!!
16/23 anonim válasza:
Akkor próbál sötétbarnát szinezőbe.Pl:palette szinezői pláne a sárga dobozos az nagyon jó,minimálisan kopik.
17/23 anonim válasza:
szia 4 évig voltam fekete nagyon imádtam de a hajam tönkre ment :( most próbálok megszabadulni tőle a palettet ne használd mert nem a legjobb minőségű hajfesték inkább casting ha már fested a hajad vagy vmi normális vagy menj el fodrászhoz mert a fekete nagyon nagyon roncsol sajnos
18/23 anonim válasza:
Palette festékei sajna nem mindenkinek válik be de a szinezői tényleg jók bár nem vagyunk egyformák,casting is nagyon jó,nekem a burgundy nagyon kopott de a vadszilva 3 hét múlva is szép volt.
19/23 anonim válasza:
én is voltam fekete.de nekem nem is hullot,nem is töredezett.szerintem hajszerkezet függő.
20/23 A kérdező kommentje:
Én Loreal Vadszilvát kentem most rá utána. És százszor másabb volt, törik még a hajam de kb. minimális az előzőhöz képest
2011. nov. 15. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!