Rinna kérdése:
Tényleg ennyire roncsolja a hajat a fekete hajfesték? :O
Figyelt kérdés
2 napja festettem a hajam feketére. Előtte szőkésbarna volt. A hajam a Garnier és a Loreal-os festékeket szereti. Most a Garnier kékesfeketével festetettem és sok hajam kihullott mosás után + törik. Fésülés után mindig nézem, sok apró kis darab letörik a hajamból, viszont nem látszik a hosszán. Akinek volt hasonló tapasztalata hogyan oldotta meg? :/2011. nov. 4. 10:30
21/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól tetted hogy rá raktad a vadszilvát,figyeld meg hogy egy idő után már jobb lesz és nem fog annyi hajszál kihullani.
22/23 anonim válasza:
4 éve vagyok fekete és imádom! Nekem a festett világos szőkétől volt töredezett a hajam! A feketétől már nem száraz a hajam, de az igaz hogy hullik, de nem jobban, mint előtte! Úgyhogy én maradok továbbra is fekete!
23/23 anonim válasza:
Nem roncsol a fekete, ha roncsol ugyanannyira mint a többi, de a szőkénél nem durvábban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!