Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festett fekete hajúak, megbánt...

Festett fekete hajúak, megbántátok a feketét?

Figyelt kérdés
Most szeretném feketére festeni a hajam, jól menne a szememhez meg minden. Eddig is festve volt a hajam, de a feketétől mindig viszolyogtam.Nem a színtől hanem adtól, hogyha nem tetszik utána mit csinálok vele majd?
2010. dec. 24. 10:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

énvagyok a szinezős fekete.

ha sötétbarnával beszinezed a hajadat akkor sötétebb lesz tőle a hajad, de nemlesz fekete. sötét lesz, csak nem koromfekete, lesz ilyen szép barnás árnyalata a fényben. nekemis volt olyan. sztem próbáld ki a sötétbarnára szinezést. az kikopik előbb utóbb a hajadból úgyis

2010. dec. 24. 12:36
 12/15 anonim ***** válasza:
én 2 hónapja festem feketére és semmi baja:]
2010. dec. 24. 12:50
 13/15 anonim ***** válasza:

10:57 vagyok

Lányok nem is most vannak vele a gondok amég fekete! Én is imádtam, nem véletlenül volt évekig az. Utána vannak a gondok. Persze nekem lehet azért is volt bajosabb, mert 3-4 év festékét kiszedni egy majdnem derékig érő hajból jóval nehezebb, mint mondjuk 4 festést egy vállig érőből.

Gondolkodtam rajta, hogy levágatom rövidre, de nagyon gombóc fejem lenne sztem :D

Kérdező! Próbáld ki a szinezőt, ahogy egy másik hozzászóló írta. Abból meglátod majd.

2010. dec. 24. 13:02
 14/15 anonim válasza:
Én is színezőt használtam, nem hullott tőle a hajam, könnyebben kijön, mint a festék, fokozatosan kikopik(legalábbis az én hajamból, nem tudom mások hogy vannak vele)de nem fakó, csúnya árnyalatú lesz a hajad, hanem ad egy átmenetet (nekem sötétbarna a hajam).
2010. dec. 24. 13:45
 15/15 OliaTIRA ***** válasza:
en nem bantam meg.
2010. dec. 24. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!