El vagyok keseredve, mit tegyek?
Sziasztok,köszönöm ha elolvassátok lehet kicsit hosszú lesz, és nem sajnáltatni akarom magam, csak jól esik kiönteni a lelkem, mert a barátnőmmel pár hónapja összevesztünk és azóta csak egyre jobban eltávolodunk egymástól, rajta kívül pedig nem volt olyan szorosabb barátság az életemben. :(
Szóval, arról lenne szó, hogy néha olyan rosszul érzem magam, rossz a közérzetem, semmihez sincs kedvem, nem akarok találkozni az emberekkel, mindenki idegesít.
Akkor szokott rámtörni ez az érzés, amikor az iskolában meglátom hogy az osztálytársaim gyönyörűszép kivágott felsőben vannak, és minden fiú csak őket figyeli, mert szép nagy cicijük van.
Már majdnem 18éves vagyok és 70A-s melltartót hordok, és nagyon nehezen fogadom el magam, mert olyan jó lenne felvenni egy szép nőies ruhát, tudom hogy még nőhet a cicim, meg hogy próbáljam magam elfogadni, meg hogy majd rájövök hogy jobb a kisebb, de ebben a korban minden fiú csak azt szajkózza hogy aaaaaaaaaaa nagy mellek, és tudom hogy azok a fiúk akiknek csak ez számít meg sem érdemlik hogy szép barátnőjük legyen, de mindig olyan rosszul érzem magam...
Néha ha felveszek egy toppot inkább le se veszem a pulcsimat, féltékeny vagyok az osztálytársaimra, és igazságtalannak érzem hogy nekem nincsenek ilyen adottságaim. 169cm vagyok és 49kilo, azt gondolnátok hogy nagyon vékony vagyok, és hogy ez a tökéletes ehhez a magassághoz, csak az a baj hogy ebből az 49kg-ból kb. 39 a fenekem és a combom :D (persze túloztam de nem olyan arányosan oszlik el rajtam, ami alul 1-2kilo plusz, az lehetne pl a felsőtestemen)
Tudom nem lehet mindenki tökéletes és nem is azt akarom (azért jó lenne :D) és tudom hogy ebben nem is tudok segíteni, csak a természet. Csak már kikívánkozott belőlem, és rossz hogy nem tudok senkivel sem ilyenekről beszélgetni.
Esetleg ha valaki hasonló cipőben jár, megoszthatná velem, hogy hogyan tudta magát elfogadni, vagy hogy tette túl magát ezen az egészen... (tudom lesz ennél nagyobb problémám is, de előbb ezt szeretném megoldani:))
Még azt szeretném kérdezni, hogy ha elkezdenék fogamzásgátló tablettát szedni az segítene egy picit? :)
Van akinek még 18éves kora után is nőtt a melle? (műtét nélkül)
Köszönöm ha elolvastad és ha válaszolsz :)
17/L
Figyu :)
Hasonló gondjaim vannak nekem is :) Épp most kerestem a témával kapcsolatban és kidobta ezt a kérdést.
DEEEE van egy barátom, aki nagyon szeret és mindent megtenne értem, és úgy vagyok vele, hogyha neki megfelelek akkor nem akarok másnak :) Idővel majd megfelelek magamnak is :) Ő így szeret és kész és tudom, hogy neki csak én kellek. Van barátod aki így érez irántad? Mert ha van, akkor nem kell semmitől se tartanod :) Csak nagyon vigyázz rá, mert nehéz találni egy olyat aki tényleg úgy szeret ahogy vagy. Én is nagyon sokáig kerestem, az első szerelem iránt én is el voltam vakulva ahogy te írtad a volt barátoddal kapcsolatban. De hidd el, megtalálod azt akit kell. Én is megtaláltam :) Csak vigyázz rá, mert én csináltam majdnem hülyeséget, amire nem vagyok büszke :(
70A
19 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!