Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » El vagyok keseredve. Lehet...

El vagyok keseredve. Lehet tenni valamit?

Figyelt kérdés
Az zavar nagyon, hogy 15 évesen már legalább 173-174 cm magas vagyok és kicsit széles a csípőm.. Utálok magas lenni, szeretnék legalább 169 cm alacsony lenni vékony alkattal (most sem vagyok kövér). Egész álló nap ez motoszkál a fejemben és nem hagy nyugodni :S
2011. márc. 30. 14:54
 1/7 anonim válasza:
100%
Ne idegesítsd magadat, nézd másként, lehet belőled akár modell is .
2011. márc. 30. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugii.Én 14 évesen vagyok 173 cm. és ne zavarjon.örülj hogy magas vagy.gondolj bele, van aki magasabb szeretne lenni.
2011. márc. 30. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezen tényleg fölösleges kattogni mert ez olyasmi amin tényleg nem tudsz változtatni ha a fejed tetejére állsz akkor sem. Minél jobban belehergeled magad annál jobban tönkre teszi a mindennapjaidat. Tudom mit beszélek, mert én 14 évesen már 178 cm voltam és majd belebetegedtem. Több mint 10 évbe telt amíg kigyógyultam a "nagyobbsági komplexusból" és elfogadtam magam. Most így 26 éves fejjel kezdem magam jól érezni a bőrömben, de hozzá kell tenni hogy vannak helyzetek amik a még mindig zavarnak a magasságom miatt, pl. hogy ha valakivel először találkozok annak mindig az az első megnyilvánulása hogy milyen magas vagyok, mintha mást nem is lehetne rajtam észrevenni.

Szóval azt tanácsolom lépj ezen túl mihamarabb mert csak megkeseríti az életedet ha nem teszed.

2011. márc. 30. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Irigyellek! Tudsz tenni 1 dolgot! Úgy állsz hozzá, hogy szép magas vagy, jobban kitünsz a "tömegből", modell is lehet belőled, és szép hosszú lábakkal áldott meg a sors, erre izmosodsz 1 kicsit és hidd el nagyon jó.

Én 15évesen vagyok 160cm.... -.-

Légy az utcán büszke, mosolyogj, ne érdekeljen mások véleménye,és az se hogy milyen magas vagy. Leggins+Topánka+Hosszított felső.... áh, egy magas lánynak ezek mind jól állnak. :)

2011. márc. 30. 16:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Az első ok, amiért zavar, az az, hogy esetlennek érzem magam a bőrömben. A másik meg az, hogy ha nagyon ritkán megtetszik nekem egy fiú, akkor egy kicsivel mindig alacsonyabb, hiába idősebb mint én. Vagy a fiúk hány éves korukig nőlnek?
2011. márc. 30. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem baj az, ha kicsit alacsonyabb nálad a fiú. Főleg, ha titeket nem zavar, márpedig, ha olyanról van szó, akivel tényleg szeretitek egymást, akkor tuti nem zavarna!
2011. márc. 30. 18:41
 7/7 situ ***** válasza:
a magas csajok pedig általába jól néznek ki :)
2011. ápr. 1. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!