El vagyok keseredve. Lehet tenni valamit?
Ezen tényleg fölösleges kattogni mert ez olyasmi amin tényleg nem tudsz változtatni ha a fejed tetejére állsz akkor sem. Minél jobban belehergeled magad annál jobban tönkre teszi a mindennapjaidat. Tudom mit beszélek, mert én 14 évesen már 178 cm voltam és majd belebetegedtem. Több mint 10 évbe telt amíg kigyógyultam a "nagyobbsági komplexusból" és elfogadtam magam. Most így 26 éves fejjel kezdem magam jól érezni a bőrömben, de hozzá kell tenni hogy vannak helyzetek amik a még mindig zavarnak a magasságom miatt, pl. hogy ha valakivel először találkozok annak mindig az az első megnyilvánulása hogy milyen magas vagyok, mintha mást nem is lehetne rajtam észrevenni.
Szóval azt tanácsolom lépj ezen túl mihamarabb mert csak megkeseríti az életedet ha nem teszed.
Irigyellek! Tudsz tenni 1 dolgot! Úgy állsz hozzá, hogy szép magas vagy, jobban kitünsz a "tömegből", modell is lehet belőled, és szép hosszú lábakkal áldott meg a sors, erre izmosodsz 1 kicsit és hidd el nagyon jó.
Én 15évesen vagyok 160cm.... -.-
Légy az utcán büszke, mosolyogj, ne érdekeljen mások véleménye,és az se hogy milyen magas vagy. Leggins+Topánka+Hosszított felső.... áh, egy magas lánynak ezek mind jól állnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!