Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit lehet tenni ez ellen? El...

Mit lehet tenni ez ellen? El vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Egy pattanásról van szó. Elég intim helyen van. De nem is ez a legrosszabb... hanem MÁR 2 ÉVE :S:S:S

Már mindent kipróbáltam, de tényleg.... Fogkrém, alkohol, krém, hintőpor, kamillás borogatás.... számtalanszor ki lett már nyomva teljesen, úgy h már a vér jött belőle :S

De nem telik el 4 nap és már megint ott van, és óriási és fáj ha hozzáér a bugyim, a nadrágom... fáj a menés, ülés, fekvés...

Tudom h bőrgyógyászhoz kéne menni, de gondoltam előbb ide írok, hátha tudtok mondani valami okosat :(

A bőröm azon a kis részen már teljesen ki van készülve mert nem tudott soha teljesen regenerálódni :(

HELP!!!

2011. aug. 26. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs begyulladva, esetleg elfertozve? Keszits ulofurdot: koromvirag-kamilla-diofalevelbol, belsoleg pedig csalanteat fogyasszal.

Az ulofurdot vegezd egy 1 hetig! Amikor befejezted a furdot, akkor utifunek a levelet az ujjaiddal szetmorzsolod, majd ennek a levelel es koromvirag kenoccsel kend be! Ezt mindig csinald meg a furdo utan, a furdo lehet egesz, tehat testi furdo is.

2011. aug. 26. 12:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát minden pattanás egy gyulladás... úgyhogy persze h gyulladt :)

Hát eddig sokszor volt úgy h vagy 1 órát ültem forró vízbe aztán ahogy felpuhult mindig nyomkodtam utána bekentem körömvirágkenőccsel.

De még a többit amit írtál kipróbálom, köszönöm szépen :)

(am 20 éves vok. Nem vagyok egy pattanásos típus, persze mindig akadt egy kettő... de nem volt jellemző. A legmakacsabbakat is leküzdöttem max 1 hónap alatt.... de ez már 2 éve keseríti az életem :( )

2011. aug. 26. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Melyik megyében laksz? Van egy címem.
2011. aug. 26. 16:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Milyen címed van? :o
2011. aug. 26. 23:29
 5/5 A kérdező kommentje:
am Dunaújváros
2011. aug. 26. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!