Mit tehetnék ez ellen? Nagyon el vagyok keseredve
Szia!Én fodrász tanuló vagyok.Így elég nehéz látatlanban írni,mert lehet,hogy tévedek.Próbálj meg valami rövidebb fazonú hajat csináltatni,vagy pedig jó minőségű, szálkásodás elleni sampont ajánlok.Zselét meg ilyesmit ne használj semmiképpen se.Tapasztalat,hogy ha kb. egy hónapig folyékony szappannal mosol hajat,az javít valamit rajta.Nekem 1-2 éve nagyon zsíros volt a hajam,és egy hónapig szappanoztam minden hajmosáskor,használt.A húgomnak meg hasonló gondja volt a hajával és ő is szappannal mosott hajat,neki is bevállt.
Ha gondolod írj privit,vagy küldj a hajadról képet,és akkor többet tudok mondani ;)
Üdv
20Cs
sok pakolás, rajtahagyni 1 óráig, majd lemosni:)
persze azért ne vidd túlzásba, de ha heti 1x használod, hátha használna:)
illetve van már szálkásodás elleni balzsam is:)
hajvégápolóból pdig próbálj ki vmi mást, mert lehet megszokta a hajad...az alfaparfot tudnám ajánlani, vagy a wella hajvégápolóját, bár ez kicsit drágább...
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!