Csúnya az arcom. Mit tehetnék? Nagyon el vagyok keseredve miatta.
Az alakom szerintem jó, viszont az arcommal nagyon nem vagok megbarátkozva....
a bőröm szép, bár most nem igazán, de "nehéz napjaimat" élem.
mit tehetnék?
ne keseredj el:) eg yjó smink csodákra képes hozzá egy jól kiválasztott haj...
keress neten az arcodhoz, fej alakodhoz illő haj és sminkeket és kísérletezz:)
Ne keseredj el,sztem túl szigorú vagy maghadhoz.ennyi idősen én is azt hittem,h csúnya vagyok,aztán felnőttem és bár nem vagyok elszállva magamtól,de a visszajelzések nem arra utalnak,h bányarém lennék.Ahogy idősebb leszel változnak a vonásaid és az arcod is.Az alakodra vigyázz,m azt tényleg könnyű megtartani.
Nem feltétlen javaslom a sminket,max csak szerényen szempilla,szájfény,kis pirosító,mert eltűnne a természetes szépséged.menj el egy jó fodrászhoz,ha gondolod ajánlok is egyet,és csinálj egy szép frizkót,az majd nagyot dob a pofidon.Minden hátrányból lehet előnyt faragni!!És az hogy szép a bőröd a legnagyobb szerencse!!Nem véletlen mondják,h a szépség a bőrnél kezdödik!!Csak kérlek ne nyomkodd szét sose ,még a nehéz napokon se,m csúnya sebhelyes lesz.Csak egy csipetnyi bátorság kell és tetszeni fogsz magadnak!!
Ha azt hiszed hogy anyud nem fogja észrevenni hogy fokozatosan szeded a szemöldököd, akkor nagyon tévedsz. Én is ezt csináltam, fokozatosan, mindig egy kicsit, de észre vette.. Az anyák mindent észre vesznek.:)
Amúgy meg egy jó smink tényleg csodát művel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!