Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy csöppet el vagyok keseredv...

Egy csöppet el vagyok keseredve. (ha írsz, felpontozlak) (? )

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy túlságosan is szőrös vagyok nő létemre. Ez az egész életemet végigkísérte, és gátlásos is vagyok ez miatt. Barna szőrzetem, és komolyan mondom, hogy nincs olyan hely a testemen, ahol akár egy kis pihe sem lenne. Az egész karomat, lábamat, bajuszomat...mindent szőrtelenítek.

A legnagyobb gond a hasam. Tudom, hogy sok lánynak a köldöke alatt szőrös, de nekem még fölötte is csíkban. Volt, hogy leepiláltam azt a csíkot, de enyhén nézett ki hülyén, mivel körülötte meg szőrös maradt. Most szedjem le az egész hasamat? Most a szőkítést próbáltam ki, bevált, nem annyira feltűnő, de ha belegondolok, hogy pl nyáron bikiniben hogy fog ez kinézni? Nem lesz feltűnő, hogy amúgy barna a hajam, de a hajamon a szőr szőke? Vagy ez nem lesz annyira látványos?

Jó lenne, ha valaki tudna nekem segíteni ebben, mert már megőrjít ez a dolog:(

2011. febr. 28. 12:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
sajnállak nagyom:(nekem is van a hasamon bár annyira nem gáz és bajszom is van,azt szőkiteni szoktam.gyüjtögettem pénzt és megyek majd bordokihoz,magánban csinál végleges szőretelenitést és leszedetem.
2011. febr. 28. 12:47
 2/19 anonim válasza:
14%
Hát engem személy szerint nagyon zavar ha egy lány szőrős... próbálj meg gyantáztatni mindenhol ahol csak kell.
2011. febr. 28. 12:48
 3/19 anonim ***** válasza:
Szia szerintem gyantáztasd le a hasad az egészet.Ritkulni fog úgyis. De most még télen úgy sem feltünö. Nyáron nem lesz jó az hogyha szőkítve van a hasad,mert sokat süt a nap, és így eléggé látszik főleg ha nem hófehér a bőröd,meg sajnos a hasad is kipattogtatja.
2011. febr. 28. 12:48
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vizsgáltasd meg, hogy hogy állsz a hormonokkal. Lehet, hogy keresendő a baj forrása.
2011. febr. 28. 12:51
 5/19 anonim ***** válasza:
75%
Gyantáztass és remélhetőleg nyárra már "kopik" annyira a szőröd meg gyengül hogy alig lehet majd észrevenni. Egyébként a szőkítést sokan csinálják, nem lesz az olyan feltűnő.
2011. febr. 28. 12:52
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt gondolom, hogy gyantáztass, és keresd fel a nőgyógyászodat is, mert lehet, hogy valami hormonális probléma áll a háttérben. Fogamzásgátlót szedsz?
2011. febr. 28. 13:02
 7/19 A kérdező kommentje:

Jaj de örülök, hogy nem vicceskedett senki:)

Én sem szeretem a szőrt egyáltalán. Mióta az eszemet tudom, ilyen szőrös vagyok, persze ahogy nőttem, úgy erősödött az egész.

Tudtok valami jóféle gyantát esetleg?

Mert én amit vettem, az nem szedi ki tőből a szőrt, csak lassabban nő vissza. Lehet azért sem szedi ki tőből, mert nem olyan erős mint pl a lábamon.

Az eddigi válaszokat köszönöm, ment a felpontozás.

2011. febr. 28. 13:05
 8/19 anonim ***** válasza:
52%
Véglegesen csak elektromos kezeléssel lehet a szőrszálaktól megszabadulni. Ez az eljárás csak ott alkalmazható, ahol kevesebb a szőrszál.
2011. febr. 28. 13:07
 9/19 anonim ***** válasza:
Orvoshoz menj. Akár a háziorvosodhoz, hogy ő továbbküldjön valahová.
2011. febr. 28. 13:15
 10/19 A kérdező kommentje:

Igen, szedek fogamzásgátlót, de már előtte is jócskán volt ez a problémám, szóval arra nem foghatom.

Szerintem egyszerűen ezt örököltem. Édeaapám is elég szőrös és már néztem, hogy én is ugyanott, ugyanúgy vagyok szőrös, mint ő, de persze nekem sokkal gyengébb hozzá képest.

A hasamon ugyan pihék vannak, de elég rendesen látható pihék, amik erősebbek is kicsit, főleg a köldöknél a csíkban.

Az egészet legyantázni kicsit félek, mert nem szed ki minden szőrt a tövéből, és félek, hogy csak megerősödik:(

2011. febr. 28. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!