Egy csöppet el vagyok keseredve. (ha írsz, felpontozlak) (? )
Az a problémám, hogy túlságosan is szőrös vagyok nő létemre. Ez az egész életemet végigkísérte, és gátlásos is vagyok ez miatt. Barna szőrzetem, és komolyan mondom, hogy nincs olyan hely a testemen, ahol akár egy kis pihe sem lenne. Az egész karomat, lábamat, bajuszomat...mindent szőrtelenítek.
A legnagyobb gond a hasam. Tudom, hogy sok lánynak a köldöke alatt szőrös, de nekem még fölötte is csíkban. Volt, hogy leepiláltam azt a csíkot, de enyhén nézett ki hülyén, mivel körülötte meg szőrös maradt. Most szedjem le az egész hasamat? Most a szőkítést próbáltam ki, bevált, nem annyira feltűnő, de ha belegondolok, hogy pl nyáron bikiniben hogy fog ez kinézni? Nem lesz feltűnő, hogy amúgy barna a hajam, de a hajamon a szőr szőke? Vagy ez nem lesz annyira látványos?
Jó lenne, ha valaki tudna nekem segíteni ebben, mert már megőrjít ez a dolog:(
Jaj de örülök, hogy nem vicceskedett senki:)
Én sem szeretem a szőrt egyáltalán. Mióta az eszemet tudom, ilyen szőrös vagyok, persze ahogy nőttem, úgy erősödött az egész.
Tudtok valami jóféle gyantát esetleg?
Mert én amit vettem, az nem szedi ki tőből a szőrt, csak lassabban nő vissza. Lehet azért sem szedi ki tőből, mert nem olyan erős mint pl a lábamon.
Az eddigi válaszokat köszönöm, ment a felpontozás.
Igen, szedek fogamzásgátlót, de már előtte is jócskán volt ez a problémám, szóval arra nem foghatom.
Szerintem egyszerűen ezt örököltem. Édeaapám is elég szőrös és már néztem, hogy én is ugyanott, ugyanúgy vagyok szőrös, mint ő, de persze nekem sokkal gyengébb hozzá képest.
A hasamon ugyan pihék vannak, de elég rendesen látható pihék, amik erősebbek is kicsit, főleg a köldöknél a csíkban.
Az egészet legyantázni kicsit félek, mert nem szed ki minden szőrt a tövéből, és félek, hogy csak megerősödik:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!