Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy csöppet el vagyok keseredv...

Egy csöppet el vagyok keseredve. (ha írsz, felpontozlak) (? )

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy túlságosan is szőrös vagyok nő létemre. Ez az egész életemet végigkísérte, és gátlásos is vagyok ez miatt. Barna szőrzetem, és komolyan mondom, hogy nincs olyan hely a testemen, ahol akár egy kis pihe sem lenne. Az egész karomat, lábamat, bajuszomat...mindent szőrtelenítek.

A legnagyobb gond a hasam. Tudom, hogy sok lánynak a köldöke alatt szőrös, de nekem még fölötte is csíkban. Volt, hogy leepiláltam azt a csíkot, de enyhén nézett ki hülyén, mivel körülötte meg szőrös maradt. Most szedjem le az egész hasamat? Most a szőkítést próbáltam ki, bevált, nem annyira feltűnő, de ha belegondolok, hogy pl nyáron bikiniben hogy fog ez kinézni? Nem lesz feltűnő, hogy amúgy barna a hajam, de a hajamon a szőr szőke? Vagy ez nem lesz annyira látványos?

Jó lenne, ha valaki tudna nekem segíteni ebben, mert már megőrjít ez a dolog:(

2011. febr. 28. 12:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el kozmetikushoz, ő szépen meg tudja csinálni. Ahol meg nem gyantáztatod le, ott szőkíttesd.
2011. febr. 28. 13:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a hasadon ahol erősebb egy csíkban ott elég szőkíteni nyáron is. gyantából szerintem próbáld ki a cukorgyantát, nekem az vált be legjobban és ritkította is a szőrt.
2011. febr. 28. 13:42
 13/19 A kérdező kommentje:

cukorgyantát hol lehet venni? akármelyik drogériában?

Kb. mennyibe kerül?

2011. febr. 28. 13:54
 14/19 anonim ***** válasza:

Sorstársak vagyunk:)

Nekem is a karom,hasam,lábamról ne is beszéljünk:(

Én a gyantát tudom ajánlani,ügyeskezű legjobb barátnő,vagy kozmetikus segítségével.A szőkítés ha világos bőröd van nem fog feltűnni.Az is egy jó megoldás.A lézeresről már hallottam lehet az is jó lenne...Szerintem olvass utánna.

2011. febr. 28. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:

[link]

nekem csak a hasam alatt van egy kisebb pihe, de ezzel úgy letudod szedni, hogy egyáltalán nem látszik utána.:)

2011. febr. 28. 16:11
 16/19 anonim ***** válasza:

[link]

ez egy elég jó recept cukorgyantára, egyébként 1000 ft körül már lehet szettet kapni, de van 5000ért is szóval olvass utánuk szerintem :)

2011. febr. 28. 16:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Én kozmetikushoz mennék ha gyantáztatnék! Ő kiszedi neked maradéktalanul és rendesen!
2011. febr. 28. 17:27
 18/19 anonim ***** válasza:
mintha csak én írtam volna a kérdést :)
2011. febr. 28. 19:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Én megértelek, nekem is ez a problémám. Épp most folynak a hormonvizsgálatok nálam... remélem, kapok vmi olyan gyógyszert, amitől elmúlik az összes ilyen problémám. Én sem szeretem magamon a szőrt, de amilyen gyorsan és erősen nő még gyantázás után is mindenhol, egyszerűen képtelen vagyok mindig szőrteleníteni, és így is rohadt drága, és nem vagyok milliomos, sajna (akkor az lenne az első, hogy elmegyek egy teljes testes lézeres szőrtelenítésre)... ahol szoktam rendszeresen, az láb, fazon, szemöldök, bajusz, pajesz (basszus), hónalj... arra már sem időm, sem pénzem, hogy az arcomon levő pihésebb, de az átlagnál sötétebb szőreimet, az államon levő szőröket, a karomat meg a hasamat is gyantáztassam olyan gyakran... ja, és világosabb, tényleg pihés szőrök meg az egész testemen vannak, még a mellkasomon is -.-... szval lehet arról papolni, hogy fúj, de gusztustalan, meg szőrtelenítsek, mert ha nem, igénytelen vagyok, de azok, akiknek nem olyan erősen nő a szőre, sosem fogják megérteni, hogy mennyi baj van egyes embereknek ezzel...
2011. márc. 2. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!