El vagyok keseredve, mit tegyek?
Sziasztok,köszönöm ha elolvassátok lehet kicsit hosszú lesz, és nem sajnáltatni akarom magam, csak jól esik kiönteni a lelkem, mert a barátnőmmel pár hónapja összevesztünk és azóta csak egyre jobban eltávolodunk egymástól, rajta kívül pedig nem volt olyan szorosabb barátság az életemben. :(
Szóval, arról lenne szó, hogy néha olyan rosszul érzem magam, rossz a közérzetem, semmihez sincs kedvem, nem akarok találkozni az emberekkel, mindenki idegesít.
Akkor szokott rámtörni ez az érzés, amikor az iskolában meglátom hogy az osztálytársaim gyönyörűszép kivágott felsőben vannak, és minden fiú csak őket figyeli, mert szép nagy cicijük van.
Már majdnem 18éves vagyok és 70A-s melltartót hordok, és nagyon nehezen fogadom el magam, mert olyan jó lenne felvenni egy szép nőies ruhát, tudom hogy még nőhet a cicim, meg hogy próbáljam magam elfogadni, meg hogy majd rájövök hogy jobb a kisebb, de ebben a korban minden fiú csak azt szajkózza hogy aaaaaaaaaaa nagy mellek, és tudom hogy azok a fiúk akiknek csak ez számít meg sem érdemlik hogy szép barátnőjük legyen, de mindig olyan rosszul érzem magam...
Néha ha felveszek egy toppot inkább le se veszem a pulcsimat, féltékeny vagyok az osztálytársaimra, és igazságtalannak érzem hogy nekem nincsenek ilyen adottságaim. 169cm vagyok és 49kilo, azt gondolnátok hogy nagyon vékony vagyok, és hogy ez a tökéletes ehhez a magassághoz, csak az a baj hogy ebből az 49kg-ból kb. 39 a fenekem és a combom :D (persze túloztam de nem olyan arányosan oszlik el rajtam, ami alul 1-2kilo plusz, az lehetne pl a felsőtestemen)
Tudom nem lehet mindenki tökéletes és nem is azt akarom (azért jó lenne :D) és tudom hogy ebben nem is tudok segíteni, csak a természet. Csak már kikívánkozott belőlem, és rossz hogy nem tudok senkivel sem ilyenekről beszélgetni.
Esetleg ha valaki hasonló cipőben jár, megoszthatná velem, hogy hogyan tudta magát elfogadni, vagy hogy tette túl magát ezen az egészen... (tudom lesz ennél nagyobb problémám is, de előbb ezt szeretném megoldani:))
Még azt szeretném kérdezni, hogy ha elkezdenék fogamzásgátló tablettát szedni az segítene egy picit? :)
Van akinek még 18éves kora után is nőtt a melle? (műtét nélkül)
Köszönöm ha elolvastad és ha válaszolsz :)
17/L
szija, szerintem mondhatok bàrmit akkor se lesz jobb, nekem se lehtt hiàba magyaràzta a baràtom hogy ö így is szereti.
én is féltékeny vagyok a szép nagy mellekre, de nincs mit tenni el kell fogadni, hogy ez van.
Elkezdtem nézni sztàrokról vagy szép nökröl képeket, akiknek nincs nagy mellük, és hogy egy egy ruha milyen szépen mutat kisebb melleken (pl mélebb dekoltàzsod lehet úgyh nem "dobod ki a csöcseid") ilyenek.
17/L (szerintem a fogamzàsgàtló segít picit)
szia:)
nagyon jól látod a dolgokat...és ahogy írtad, tudod is, hogy azok a fiúk, akinek csak az számít, hogy egy nőnek mekkora a melle, meg se érdemli a barátnőjét:)
tehát ez már félsiker:) na most ezt kellene még jobban magadnak mondani, hogy nem az a lényeg, hogy mekkora a cicid:)
lehet, hogy a te korosztályodnak az jön be...de hidd el, hogy nem mindenkinek:) sőt, valakinek kifejezettem a kicsi tetszik:)
hallottam én ezt ám jóóóképű pasi szájából is:)
tudod...lehet, hogy most el vagy emiatt keseredve, de gondolj arra, hogy te így vagy a jó:)
vkinek pont így fogsz tetszeni és ez sokkal többet ér, mintha 4156845125845 srác bámulna meg téged, csak is melled miatt:)
a kis mell egyébként fiatalít, ezt nem tudom, hogy tudtad-e:)
és a nagyon kivágott felső sem szép ám...sőt...sok fiú sem szereti ( max. csak megnézni ), de barátnőnek nem biztos...és azt szeretik a fiúk, ha nem mindent rak ki az a lány:)
fel a fejjel:)
remélem segítettem:)
:) Köszönöm a választ:)
Én is szoktam nézegetni kismellű szép nőket és ezáltal picit ösztönzöm magam, meg összeszedem magam, de aztán megint hallok valami félmondatot fiúk beszélgetéséből, vagy meglátok egy képet, aztán megint jön ez a rossz érzés.
Nekem is mindig mondja a barátom hogy ő így szereti, és örülök is neki :)meg a lány osztálytársaim is mindig azt mondják hogy nekem ez áll jól... (csak néha úgy vagyok vele hogy még jó hogy ezt mondják hiszen a barátaim... de ha mondjuk nagyobb lenne a cicim nem mondanák, hogy hát Lilla jobban néznél ki ha kisebb lenne a cicid...)
Már mondtam anyukámnak hogy szeretnék gyógyszert szedni, és remélem majd megengedi és az segít egy picit:) legalább egy 70B-s jó lenne :)
Második:
Köszönöm szépen neked is :) sokat segítettél, most már kezd visszatérni az önbizalmam :)
Majd próbálom azokat a testrészeimet hangsúlyozni akiben erősebb vagyok :)
Akkor gondolj bele, hogy milyen gyökerek a fiúk, amikor beszólnak nekem, hogy kicsi a mellem, hozzáteszem 75B-s mellem van, barátnőim szerint és szerintem is formás, szép a dekoltázsom, és ezt mondják...Addig mondogatták ezt, amíg az egyik fiúnak nem szóltam vissza, utána már csak párszor mondták, de egy rossz napomon odamentem az osztálytársamhoz és felpofoztam. Azóta érdekes módon senki nem mondja, hogy kicsi a mellem:)
Az első és legfontosabb lépést már megtetted. Rájöttél, hogy nem ez számít, tudod, hogy nem ez a legfontosabb és, hogy nem kell neked olyan pasi, aki csak a melleid miatt szeret. A kis mell előnye, hogy nem fog olyan hamar lógni, szóval most még úgy érzed, hogy hátrány, de hidd el, hogy később előnnyé válik:)
Nővérem 20 éves és mondta, hogy olyan, mintha nőtt volna a melle, néhány melltartója kicsit kicsi lett és érzi is nagyobbak a mellei. Szóval itt egy példa, hogy 18 éves kor után is nőhet még a mell.
Vannak nagyon csinos ruhák, amik jól állnak a kisebb mellű lányoknak is, csak meg kell találni ezeket. Azért, mert kisebb a melled, nem kell lemodnani a dekoltált ruhákról sem, főleg, ha formás a melled és szép a dekoltázsod. Csupán meg kell találni azt a fazont, színt, ami jól áll neked!
15/L
Köszi neked is :)
:O Azért durva hogy milyen buta emberek is vannak :S emiatt beszólogatni...nekem még nem szóltak be, csak akaratlanul is elkotyogják a fiúk hogy nekik csakis a nagy a tökéletes...és ilyenkor magamra nézek és bááá
A volt barátom (1évig voltunk együtt,majd szakított velem mert kiszeretett belőlem...)most egy hasonló barátnője van csal pont egy évvel fiatalabb,neki is kicsi a melle. A múltkor amikor beszélgettem a volt barátommal, szóba kerültek a mellek, és mondta, hogy:
"Az A...-nak sincs nagy, de majd ráérek 2Ofelett élvezni az életet. :D"
(augusztusban lesz 2Oéves) HOGY MONDHAT ILYET? :O akkor most szegény lányt elhagyja majd? és ezt pont nekem mondja...akkor velem sem élvezte az életet, nagyon szerelmes voltam, de már kezdem átlátni hogy milyen is valójában...elvakított a szerelem.
Egyszer gondolj bele a másik oldalba. Futsz, és kivered a szemed a saját melleddel. Meg milyen érzés, mikor minden pasi csak darab húsként mustrál?
Amúgy meg nem elég neked, hogy barátodnak tetszel?
Csak emiatt sose szedj gyógyszert, semmi garancia, hogy változik tőle bármi is, nálam egy centit se nőtt egy év alatt (hálistennek).
160 centi vagyok, B kosárral, tehát annyira azért nem a tejcsarnok kategória, de marha idegesítő, mikor egy egyszerű trikóban, ami talán picit mélyebben kivágott, mint a szokásos ruháim mit veszek észre? Haverom, akivel tényleg nem is lehetne plátóibb a dolog... beszéd közben véletlen se a szemembe néz. -.-" Remek érzés valóban. :D
Én irigylem az alkatod, ha számít valamit. :D
Szia!
Én ugyan még csak 14 éves vagyok , de nekem is pont ez a bajom. Az osztályomban 2 lány kivételével mindegyiknek nagyobb a melle , mint nekem és ez engem nagyon zavar. Barátom se volt még , és mindig csak az jár a fejemben , hogy biztos ezért. Tudom , hogy "aki igazán szeret , az elfogad így" , stb. , de akkor is rosszul esik , hogy a fiúk istenítik a nagymellű nőket , én meg mindig elszomorodok amiatt , hogy nekem alig van valamim. Persze nekem nagy eséllyel nőhet még , de akkor is rossz érzés..
Amúgy elvileg 24 éves korig nőhet , szóval mindkettőnk számára van még remény. :)
Akkor jó :) te se búsulj akkor, tudom mennyire le tud törni egy-egy rosszabb megjegyzés...
Nem kívánok én óriási melleket, egy 75/B-s bőven elég lenne nekem, nagyon remélem hogy elérem a "célom" :) Neked is biztos menni fog, későn érő típus vagyok, az első menstruációm is 15,5 évesen jött meg, előtte teljesen lapos voltam...azóta is inkább most kezdett nőni picit 17éves koromban, türelmesen várok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!